Zdravje /zdravje/aktualno
179 ogledov

Stavkajo zdravniki, "kasirajo" sestre

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valerijakregar 08:25 18.november 2016.

    sramota, da nič ne pišete o včerajšnjem razkritju Tarče !!!!več mio €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ oškodovanje nas, davkoplačevalcev je za vas očitno obrobna tema !!!!!!!!!!!!!!!!ščitite skorumpirano, lopovsko, grabežljivo elito !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vsi imajo imena in priimke !!!!tudi brat VODJE specializiranega državnega ...prikaži veča tožilstva za preganjanje organiziranega kriminala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:31 18.november 2016.

    Ranocelnikom gre samo za lastne koristi in to že od 91.leta naprej.Lepo je povzeta zahteva ranocelnikov,da naj jim država krije razliko za izgubljen zaslužek privatnega popoldanskega ranocelništva,ker so dopoldan prezaposleni in nesposobni delat privat.Da pa izvajajo ranocelništvo privat v prostorih ...prikaži več javnih zavodov,da nucajo vso energijo,ki jo plačujejo javni zavodi,o tem ne govori nihče in,če bi bil samo en teden minister za zdravje,bi izdal uredbo s katero lahko ranocelniki delajo samo eno in to privat ali javno zdravstvo.Na dveh stolih ne bi bilo dovoljeno,pa bi se vrste avtomatično skrajšale,pacienti pa bi bili zadovoljni z tretmaji in čakanjem na ranocelniške preglede in izvajanje voodoo obredov nad pacienti.

  • Acid 15:42 20.november 2016.

    Je togaj policisti in vojaki morajo imeti veco placo od zdravnika, ker riskirajo svoje življenje in to je več vredno delo ....po tvoji logiki....tak gre....daj , pa v državi v koji delavci dobijo 800-900 evra i nemorejo družine prehranit gospoda ...prikaži več zdravniki bi hotli plače od 4000-5000 evrov ni im dost 1500-3000 kolko sad zaslužijo, ma to je švindl,... ak nočejo delat prosim , nek grejo kam im se hoče... bova primili zdravnike iz bivše juge... i tak tam maš super stručnjeke koji bojo delali za denar koji država ponuja... a naši, nek grejo v tujino ker so nezasiti in domače im ni dost....

  • Avatar Leon
    Leon 08:47 18.november 2016.

    Kot predsednica sindikata sem trdno prepričana, da bi pojasnilo bolniku, ki je več mesecev čakal na določen poseg, preiskavo, ki je sedaj zaradi stavke preložen, moral podati zdravnik. V praksi pogosto temu ni tako in je medicinska sestra tista, ki ...prikaži več je deležna bolnikove reakcije.Jelka Mlakar, predsednica SDZNS Sedaj je čas ,da to storite ,ko se doktarji borijo za višje plače ! Bolniki vas podpiramo !

  • Avatar Leon
    Leon 08:49 18.november 2016.

    TARČA ? Ob komentarjih ministrice se človek zamisli ,kdo vodi slovensko zdravstvo !

  • blueone 09:01 18.november 2016.

    https://ekstravisor.rtvslo.si/https://www.rtvslo.si/tarca/arhiv/prispevek/352

  • jakec1575 13:00 18.november 2016.

    To je tako pod njihovim nivojem, da se dohtarji in deirektorji bolnisnic ne ukvarjajo z visino cene materialov. itak. S tujim tičem po koprivah lahko vsak. vse direktorje na zagovor in takojsnji odpust. Oni upostevajo samo strokovne podlage, cena jih ...prikaži več ne zanima??' A bi ti rad eno na gobec? Strokovno izvedeno? Niti centa visjih plac vlada ne sme odobriti zdravnikom, dokler se tole ne uredi. Hvala Tarči, da je koncno objavila, to kar eni trobimo ze par let po portalih.

  • lotty 13:14 18.november 2016.

    zdravniki grozijo z odhodom v tujino.Zakaj ne grejo?Naši vejo da je v Sloveniji oaza zaslužka.Poznamo enega zdravnika.Predava na fakulteti,ordinira na privat kliniki,pa še operira v Kliničnem centru.Vendar je utrujen samo takrat ko dela v Kliničnem...čudno,ane?Sindikati katastrofa.Baje so zelo dobro ...prikaži več plačani ti sindikalisti.Medicinske sestre na negovalnih oddelkih na tri izmene pa 800 evrov.Banda!!!!!

  • maresem 13:26 18.november 2016.

    Sramota mafija dohtarska. Bo vas doletel meč maščevanja.. .slej, ko prej. Plačo je treba POŠTENO zaslužiti. Od vas jo pa zelo redki.

  • devote 14:18 18.november 2016.

    Sestrski sindikat je eden najslabših sindikatov. Edini, ki zatira celo lastne člane , to je srednje medicinske sestre. Vodijo ga pa osebe, ki so najdražje plačane od vseh sindikalnih predstavnikov.http://www.finance.si/8847172/D.-Kekec-vodi-najdra%C5%BEji-sindikat?src=rss

  • mirror 07:52 18.november 2016.

    Vseh teh stavk zdravniškega ceha je kriva vsaka vlada, ki poveča plače šolstvu, nakar se zmanjša razlika v plači med učiteljem in zdravnikom. Tudi te stavke je kriva vlada Cerarja, ker je JS dodelila poleg višjih plač še nezaslužena napredovanja. ...prikaži več Delo zdravnika je veliko več vredno kot delo učitelja. To bi si lahko sindikati JS in Štrukelj zapomnili. Poklica doktor sociologije ali drugih družboslovnih ved in doktor medicine nista primerljiva. Sta oddaljena svetlobna leta.

  • hpet 08:22 18.november 2016.

    Najprej na davkoplačevalski denar študirajo najdražji študij (10x dražji, če ne več), potem bi pa oni med bogove. Tako kot povsod, je potrebno najprej pomesti pred svojim pragom, šele potem si lahko kdo upa s prstom kazati drugam. Toliko "zaslužnih" ...prikaži več dr. med. ki se sprehajajo po hodnikih naših bolnišnic težko vidiš kje drugje kjer so te stvari urejene. Na tak način kot ti "sprehajalci" delajo, lahko tudi jaz delam/dežuram več ur kot jih ima teden ali mesec. Ker se čutijo prikrajšane in uboge, je treba piskrček pristavit še pa pri kakšnih nabavah in podobno.

  • Papaja Popi 08:34 18.november 2016.

    Ko hočejo štrajkati doktorji , učitelji in ostali veliki, vedno navajajo osnovno plačo, ki naj bi bila majhna.Ko pa bi hoteli štrajkati delavci v tovarnah pa vedno navajajo celo plačo z dodatki, kar je ogromna razlika.Štrajkajo tisti, ki ...prikaži več imajo polno rit in bi radi še več, oziroma imali še bolj polno rit.Tisti, ki pa imajo premalo, si štrajkati ne upajo, ker se bojijo, da bi še tisto malo izgubili. Več imajo, več hočejo. Grabežljivci.

  • stanko75 09:41 18.november 2016.

    Medicinske sestre vedno zvisijo ker imajo zanič sindikat, tudi tokrat ne bo nič drugače.

  • valerijakregar 13:53 18.november 2016.

    tudi te, ki so v PORTAL PLUS-u objavili tole grozljivo anonimko iz kc, bi mafija najraje zgazila kot polže.širite med prijatelji :https://www.portalplus.si//img/pdf/a0e71699-ed11-4630-99cd-579c28c585d6.pdf

  • jakec1575 14:54 18.november 2016.

    Evo, Cerar, dobil si 2-3 priloznosti, da pokazes muda. Sicer pa zaradi mene lahko kar gres. Na Tarci pa so vsi samo diagnosticirali problem. Glave bi morale letet, cez 5 min. ne pa od sedaj naprej bomo bolj pazili ...prikaži več koliko krademo. Ta država ni več država, če je sploh kdaj bila. razen ko pobira davke in izterjave. tam pa kaze muda.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.