Renault-ov dizel motor je edini,ki je celo boljši od ostalih znamk je 1.5dci 90 km in zdrži ob redni menjavi olja na 20tisoč km tudi 350.000km brez problema,izjeme so,ker ne hodijo ljudje menjavat olje-servis,crkujejo tudi Vw, Audi,itd.samo ljudi je sram… ...prikaži več povedati,da je crknil Audi ali Vw itd.,veliko je odvisno od vožnje,ali je samo po mesto ali so daljše relacije,ki so za dizel avte bolj primerne,imam Forda pa nagaja,pa kaj zato, kupiš pač kar si želiš....
A to misliš tako kot pri vw-ju audiju itd?
Ne delaj si sramote če nimaš pojma. Od vseh znamk sem imel z Renaultom najmanj težav.
Redni servisi pa avto drži stotisoče km iz lastnih izkušenj.
Renault-ov dizel motor je edini,ki je celo boljši od ostalih znamk je 1.5dci 90 km in zdrži ob redni menjavi olja na 20tisoč km tudi 350.000km brez problema,izjeme so,ker ne hodijo ljudje menjavat olje-servis,crkujejo tudi Vw, Audi,itd.samo ljudi je sram… ...prikaži več povedati,da je crknil Audi ali Vw itd.,veliko je odvisno od vožnje,ali je samo po mesto ali so daljše relacije,ki so za dizel avte bolj primerne,imam Forda pa nagaja,pa kaj zato, kupiš pač kar si želiš....
fotrova laguna 2.0 dci , letnik 2008 , 480000 prevoženih brez problema
Milan,nisi bral da so ugotovili v Nemčiji da dizli man zastrupljajo od bencinarjev,mal ber preden sodiš.....
Sem na renaultu 20 let,pa mi še na misel ne pride bilo katera druga znamka.Da o Nemcih ne izgubljam besed.
Da bi to kupil, bi morali zraven dat še tri rezervne turbine oz. 100% turbo servis gratis (10let oz. 350.000km). Refault, pošteno ?
A to misliš tako kot pri vw-ju audiju itd? Ne delaj si sramote če nimaš pojma. Od vseh znamk sem imel z Renaultom najmanj težav. Redni servisi pa avto drži stotisoče km iz lastnih izkušenj.
Daniel, res nisem imel pojma. Pa ti si fenomen, edini na svetu.
smrduharje ukinite dizli so slaba izbira in znim je konec ti sti ki kupujejo dizle so vosli zakon je elektrika
Zakaj bluziš če nimaš pojma. Za 1x je elektrika precej bolj okolju škodljiva kot dizel. Ne zunaj bedarije če nimaš 3 čiste