Slovenija

Ste vedeli, da lahko pokličete na 114 ter pojasnili vam bodo vladne odločitve?

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pierre 13:52 13.julij 2026.

Glede na fotko vam pojasnila deli sam veliki firer Janša...

• Dieta 14:07 13.julij 2026.

Halo Janša. Goriva se bodo podražila, zakaj nič ne delate za Slovenijo ?? Do zdaj je bilo za Izrael in janšiste, kdaj pridejo Slovenci na vrsto ???

• bobubob 14:58 13.julij 2026.

Bruselj, ZDA, Izrael, Ukrajina, Srbija, Dobruška vas. Potem so Slovenci. Aja, še prej so migranti, svete bruseljske krave, šele potem morda mi. In kar prav je tako, saj nam ga niso izvolili Marsovci, temveč si Golobe in Janše volimo sami.

Leon 05:49 14.julij 2026.

Pacient je v Parizu izjavil,da bi morali Ukrajini pomagati že pred 4leti ? Koliko denarja bi lahko Janša spravil v žep če bi zmagal na volitvah leta 2022? Kdo bo pomagal Slovencem ? Kje ste upokojenci ,kmetje in domobranci,ki ste ...prikaži večte zadnja štiri leta trpeli pod vlado Goloba ?

• Vladimir 14:38 13.julij 2026.

Tako je ko imajo Janšev drek za slatko smetano

Leon 14:52 13.julij 2026.

Ali ni to številka Matozsa ?

• Kmodri_ 13:54 13.julij 2026.

Zanima nas, kdaj bo ljubiteljev dombrancev in kvislingov kot je rimena sekta....odšla v Argentino...

• bobubob 14:49 13.julij 2026.

Pojasnjujejo mi lahko, pojasnili pa mi nekaterih stvari ne bodo nikoli. Vsaj ne tile, ki so tako globoko v bruseljski riti, da evropskih vrednot ne morejo več kršiti, pa če bi še tako želeli.

• Dieta 14:22 13.julij 2026.

Janša, zakaj lažete, vi osebno, vaša greznica ...."Nova24TV “Janković potolčen kot še nikoli”"" JANKOVIČ JE LEPO V SEDLU, NIČ NI DRUGAČE PRI JANKOVIĆU OD PETKA, SDS JE POTOLČEN

• Smetfor 18:57 13.julij 2026.

115 protesti proti vladi. Številka bo kmalu dosegliva.

• 4krogci 03:15 14.julij 2026.

Kako bodo na neki stevilki lahko pojasnili vladne ukrepe….ko pa niti ti ki so na vladi nevejo sploh kaj delajo? 🙈😂😂 ce bi vsi ti vladni lepo doma sedel pa prejemal placo bi bilo manj skode!!

mahatma2 15:30 13.julij 2026.

Če mi nekdo nekaj ukrade , ga ne bom spraševal zakaj mi je ukradel. Ti gnoji na vladi so mi pa ukradli zmagaovalca volitev.Dovolj povedano za pametne. Smrdljivim tatinskim desnuharjem , pa kaj dopovedati je enako kot mrliča zdravit.

• johan 16:08 13.julij 2026.

Nič vam niso ukradli. Robert se ni znal zmenit. Vabil je Resnico in NSI na pogovor. Še celo on jih je povabil. Pač, ponudil jim je premalo. Je mislil, da se bodo poceni prodali. Pa se je uštel 😊

StarMačk 16:54 13.julij 2026.

Ne bluzit s pravljicami za lahko noč! Golob se ni mogel ne pa, da se ni znal zmenit z Resnico in Demokrati, ker sta mr. lažnjaković in gozdar vse že prej dogovorila z Janšo in Vrtovcem. Golob sploh ni imel ...prikaži več ponudbe, ki bi jo bila pripravljena sprejeti! Takrat se ni zdelo tako, ampak iz predhodnega in kasnejšega dogajanja pa je to danes več kot jasno. Prvi namig je po razglasitvi rezultatov dal že Janša z retweetom na čestitko Macrona Golobu, nadaljevanje pa je bilo le še predstava za javnost...

eeee 20:06 13.julij 2026.

Johan, ne bluzi. Niti gozdar niti stevo se nista imela namena zlinkati v ptičem. Kar pa NE pomeni, da ptič ni kriv. Kriv je tega, da je v prvem mandatu tako mocno zajebal tako veliko stvari, da je 70k volivcev ...prikaži več iz prve runde v drugo odjebalo njega. E, tega je kriv. Neizpolnjenih obljub, groznje z noro visokimi davki, ki so mejili že na prikrito nacionalizacijo, in pa norcevanja iz volivcev. In zato je izgubil volitve.

• munja 21:15 13.julij 2026.

... pa še zaradi nesposobnosti, arogantnosti, narcisoidnosti, razsipavanja denarja (litijska, računalniki..) in na tisoče izrečenih obljub, ki jih ni nikoli izpolnil.

eeee 19:06 13.julij 2026.

Ta stevilka je navedena na https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/dolgotrajna-oskrba/. Ko sem poskušal tam izvedeti, kaj se gre ta kurceva država, da rabi pol leta za izdajo kurčeve odločbe, ceprav je po ZUP rok za izdajo max 2 meseca, so samo nekaj jecljali. Seveda ...prikaži več sem referentki povedal, da ne krivim nje osebno, ker ona ni nič kriva, temveč to prekleto drzavo, ki MASOVNO krši predpise, ki jih je sama izdala, in se, da je SLO svetlobna leta od pravne države. In se je strinjala s tem...

eeee 19:09 13.julij 2026.

.. Ker bo kmalu 3 mesece, kar čakamo na odločbo, bom dal ugovor zaradi molka organa. Po zakonu naj bi se zmigali v roku 15 dni. Me prav zanima, kaj bo. Ali bo molčalo tudi ministrstvo?

• jakec1575 20:57 13.julij 2026.

premalo usposobljenih ljudi, prevec papirja. verjetno te ne zajebavajo. slovenska realnost. tovrstne odlocbe bi lahko bile ekektronske in avtomaticne

eeee 21:04 13.julij 2026.

Seveda ne gre za zajebavanje. Gre za nesposobnost in neresnost države. Nesposobnost zato, ker se ni sposobna drzati lastnih zakonov, neresnost pa zato, ker se ji to ocitno ne zdi nic posebnega. Pa gre v resnici za škandal prve vrste.

eeee 23:05 13.julij 2026.

Kar se tice teh odlocb za DO, je, kolikor vem, problem v teh dohtarjih, ki naj bi določili kategorijo DO, ker jih je premalo. To menda niso več tisti dohtarji od ZZZS, ki so opravljali preglede v starem sistemu, ampak ...prikaži več eni cisto novi. Na netu je nek seznam pooblascenih izvajalcev teh pregledov, privatnikov, na 1 strani lista A4. 19, po spominu. Za celo Slovenijo!!! Zakaj je bilo treba to spreminjati, mi ni jasno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.