freak: iz angleščine-Čudak je oseba, ki je fizično deformirana ali spremenjena zaradi izrednega zdravstvenega stanja ali telesne spremembe. Ta definicija je bila prvič potrjena s tem pomenom v 1880-ih kot krajša oblika izraza "čudak narave", ki je sam širši izraz,… ...prikaži več ki pomeni "muhavost ali muhavost narave", pripisan vsaj že leta 1847. Wikipedia (angleščina)
židovski idiot...ti imajo precej deviacij takih in drugačnih in niso prilagojeni okolju; brez stika z realnostjo, rojeni z zlato žlico židovskih staršev brez korenin....taki nam tudi vladajo...brezkoreninski globalisti...
BIL V ZVEZI.... 24ur na dan nasekan totalka kaj bi le videla na njem... sexat ne more... smrdeč zadah da se poljublja z njim... al ji je všeč nakladanje... ker je isto NEURAVNOVEŠENa
Zgleda da tudi na žurnalu pozna kako lepo gospodično ,da mu dela reklamo he he
Žurnal si dela reklamo z njim ;) Glede na pritlehen nivo vseh objav, nič novega.
Pa kje najdete te frike?
freak: iz angleščine-Čudak je oseba, ki je fizično deformirana ali spremenjena zaradi izrednega zdravstvenega stanja ali telesne spremembe. Ta definicija je bila prvič potrjena s tem pomenom v 1880-ih kot krajša oblika izraza "čudak narave", ki je sam širši izraz,… ...prikaži več ki pomeni "muhavost ali muhavost narave", pripisan vsaj že leta 1847. Wikipedia (angleščina)
Upam,da je na zaprtem odelku in so komentarji njegove blodnje.
Zakaj se temu pijancu kar naprej dela reklama v medijih?
Po moje jih sam plačuje.
židovski idiot...ti imajo precej deviacij takih in drugačnih in niso prilagojeni okolju; brez stika z realnostjo, rojeni z zlato žlico židovskih staršev brez korenin....taki nam tudi vladajo...brezkoreninski globalisti...
Naj dela kar hoče... kdor je z njim v zvezi mu kar nekaj podstrešja majnka al je kronik kot on....
Arthur, mi pravi dedci o ženskah, ki smo jih "osrečili", ne govorimo. Za tebe ne vem, a mi ostali se ponašamo s kar uporabnimi "peclji"...
BIL V ZVEZI.... 24ur na dan nasekan totalka kaj bi le videla na njem... sexat ne more... smrdeč zadah da se poljublja z njim... al ji je všeč nakladanje... ker je isto NEURAVNOVEŠENa
Pravijo, da ima 3 cm "veliko" orodje. S takim orodjem si pa težko s kom v zvezi?!?
Ha,ha, to pa je reklama!!
Dislajkajo pa oni, ki niti 3 cm ne premorejo. Ha ha hahhhhhhhh!!!!
Dragi, a sem fejst ali sem grda? Oboje ljubica, oboje.