Slovenija

Stevanović stopil v stik z Moskvo: To si želi od njih

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 13:42 10.avgust 2026.

Rusi pojma nimajo kdo je stevanovič.pročitali ga bodo v sekundi da je serator.

SlavaUkrajini 14:48 10.avgust 2026.

Samo še to se nam manjka, da en serator lažnivi sklepa posle z Rusi. Za nas je najbolje, da podpiramo Ukrajino, da ta prežene okupatorja z njenega ozemlja. Stevanovič pa bo zajebal karkoli bo že naredil. Če se bo slinil ...prikaži več Rusom, kar je najbolj verjetno, bo zasral pozicijo Slovenije v EU in onemogočil poslovanje z Ukrajino med vojno in po njej. Slava Ukrajini!

Iuckyss1 13:22 10.avgust 2026.

Rusi ga ne jemljejo resno...Pač pa so skrivoma imeli dobre odnose s prejšnjo vlado, ki je preprečila ločitev otrok od ruskih vohunov, ki jih je Putin osebno sprejel na letališču...Stevo pa je kreten in Rusi to dobro vedo..

• groffriedrich 13:07 10.avgust 2026.

Me zanima,če bodo sedaj desničarji tako pametni,kot so bili pri predsednici in njeni kolegici.

• borut890 12:43 10.avgust 2026.

Ta mafijozo si zdaj želi še posla z genocidnimi vodkarji.

• Pierre 13:35 10.avgust 2026.

In tile Rožleti pokvarjeni nam vladajo?

• Jernej65 13:26 10.avgust 2026.

Kje so sedaj desni nabijači. Stevanovič je ruski vohun, kdaj se bo Požareport odzval, in Udbaški Janez zahteval njegovo zamenjavo. Udbaš sodeluje z izraelskimi vohuni, Stevanovič vohuni za Rusijo. Imamo vlado kretenov, lažnivcev, lopovov in vohunov, ki nam uničujejo Slovenijo. ...prikaži več Slovenci zbudite se.

• slavauk22 15:15 10.avgust 2026.

saj to vemo da so srbi ruski vohuni že od pantiveka.........svet bi bil lepši brez rusov in srbov!

• cigomigo 14:17 10.avgust 2026.

Baje bo Gospod moj prijatelj Putin zelo hud na tiste komentatorje ki grdo pišejo o Gospodu Stevanoviču, Veste Gospod Putin ima še neke veze tam pri KGB in kaj hitro se lahko zgodijo tudi pri nas kakšni skoki skozi OKNO, ...prikaži več, Saj tudi v RUSIJI vedo Kdor ne skače ni slovenc,,JAZ GOSPODA STEVANOVIČA VEDNO HVALIM KER TO ZASLUŽI S SVOJO SPOSOBNOSTJO

• cigomigo 14:12 10.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži več o Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne,,

• Jernej65 14:20 10.avgust 2026.

Najbolj jebeš sebe v glavo, se pa tudi kdaj vserješ pod moj komentar.

• Janez_533 15:20 10.avgust 2026.

Cigomigo, ti še nisi nikogar "j..o", ker nimaš s čim. Prazni in mehki sta spodnja in zgornja glava. Le samozadovoljuješ se na tak način. Polpismenemu človeku je očitno to dovolj.

• cigomigo 15:28 10.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži več o Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne,,-

• cigomigo 14:05 10.avgust 2026.

Če bi bili Slovenci pametni bi imeli vrhovnega poglavarja v eni osebi,, ki bi bil obenem predsednik republike. predsednik parlamenta in predsednik vlade, In Švicarji in Arabski šejki bi si pri nas sposojali denar,,, tako dobro bi nam šlo,, in ...prikaži večn to bi bil CAR STEVANOVIČ ---- Pujsa pepa panič ,, ker je odpujsala domov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.