Situacija je takšna, da število okuženih strmo narašča, število hospitaliziranih pa rahlo upada...In če vas skrbijo zdravstveni delavci, ki so v karanteni, jih tiste ki nimajo simptomov pokličite nazaj, ker jih je takšnih 90%...To počnejo Švicarji, ampak naša "stroka" je… ...prikaži več očitno pametnejša...
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Situacija je takšna, da število okuženih strmo narašča, število hospitaliziranih pa rahlo upada...In če vas skrbijo zdravstveni delavci, ki so v karanteni, jih tiste ki nimajo simptomov pokličite nazaj, ker jih je takšnih 90%...To počnejo Švicarji, ampak naša "stroka" je… ...prikaži več očitno pametnejša...
Prav zanima me, kako, da se ne naveličate pisati eno in isto ? ?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Vlada pa še kar nič...