Slovenija
141 ogledov

Štiri upokojenke osumila dela na črno

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mima-šiš 10:14 09.avgust 2014.

In prav je tako. Ne pa da samo nekateri plačujejo davke, ostali pa se celo življenje švercajo. Vsi isto pa bo vsem lepše.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:21 09.avgust 2014.

Pismo so smotani. Zdej bodo pa namest da bi se na carino koncentriral pa razne fake izdelke izločal iz trga se koncentirral na male ljudi k že zdj nimajo velik. Rajš naj zagrizejo v davčne oaze pa izogibanjem davku bogatih.

• mph 16:59 09.avgust 2014.

Točno tako, škoda vsake sekunde čase, ki jih državni uradniki potrošijo na take primere, namesto, da bi vztrajno preganjali in lovili tajkune in druge velike kriminalce. Ko bo tam počišćeno, naj se lotijo še kurjih tatov. Ampak teh takrat avtomatično ...prikaži več več ne bo, ker bodo razmere v družbi take, da ne bo več potrebno si na ta način pomagat za preživljanje.

• Johan Spohan 11:59 09.avgust 2014.

Dežurni jokec Milanček

care 12:15 09.avgust 2014.

Pazi se pazi da ne pridejo partizani pote,ti uš smrdljiva domobranska :)))

• Leon Plemeniti 12:36 09.avgust 2014.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

• 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 13:19 09.avgust 2014.

V takem primeru, kot se je zgodil, je potrebno poklicati Policijo ker se gre po vsej verjetnosti za krajo osebnih podatkov. Taki, ki te sredi gozda terorizirajosi zaslužijo samo s kolom po buči.

• nina 14:08 09.avgust 2014.

dokler bodo mali ribe lovili ne bo nič bolje.

• Alen Andres 04:24 10.avgust 2014.

P**da si f*knen.... Je***a te leva in desna, nima veze kdo od teh je na oblasti, vsi kradejo! Zaradi takih ozkoglednežev, kot si ti, ki vedno voli te iste lopove (pa naj bodo levi ali desni) smo tam kjer smo!!!

• maresem 09:50 10.avgust 2014.

Bumbar debilni a ne vidiš., da si en gnoj na tem forumu!

• maresem 09:51 10.avgust 2014.

Vzemi vrv in si olajšaj .....

• JohnSmith30699 11:07 09.avgust 2014.

haha sam mora meti jajca ali jajčnike :) tale inšpektorca, enkrat bo enga napačnga ustavla pa jo bo fala na fris hehhe sam ne no to je možno samo v sloweniastanću

• mirko 22:52 09.avgust 2014.

Točno tako Papcar. Ta leva oblast (bivša komunistična elita in njihovi potomci) nam bodo onemogočili tudi tisto delo, s katerim si nekateri ljudje zagotavljamo preživetje. Gre se pa preprosto za to, da bodo imeli v javni upravi zadosti denarja za ...prikaži veča za svoje plače. To je tipična poteza ščitenja ekonomskega privilegija elite.Če prav razumem ta novi zakon, se bo delo, ki ga boš pomagal opravljat svojemu prijatelju, štelo za delo na črno in te bodo lahko kaznovali. Če tvoj kolega ki mu pomagaš nekaj postoriti, naprimer postavljanje kake vrtne ute, in ta tvoj kolega ni tvoj sosed ali sorodnik, boš kaznovan.Pa saj to ne moreš verjet kaj se dogaja v tej državi !!! Banda komunistična !!! Namesto, da bi delo in podjetnost vzpodbujali, ga pa zatirajo z takimi represivnimi zakoni.

• crvit 08:27 10.avgust 2014.

Pa ja da prvo jo bi vprašal če me je prišla sexat(jeb....) na suho potem bi jo prosil da se idntificira pokaže kako izkaznico vzel bi njene podatke jo ovadil ker me je nadlegovala v mojem prostem času na sprehodu ...prikaži več kjer me je omejevala in obsojala za kar nima ne dokazov in nič.Upam da se kdaj srečava v gozdu draga inšpektorica.

• vzev 10:32 09.avgust 2014.

Če bi mene takle ustavila ena inšpektorica bi šel mimo nje kod, da jo ni. Naj najprej polovijo veliki ribe potem pa naj začnejo iskati pri malih.

• Željko Lipnik 14:03 09.avgust 2014.

MIMA V TEMO SI BRCNILA... Ko ti bodo prišli gledat na WC, ko boš srala, zakaj si z tremi papirčki rit brišeš, da kako si lahko toliko papirja naenkrat privoščiš, boš pa rekla da kako pravico imajo. A misliš da ...prikaži več boš bolj bogata, ko bo sosed soseda tako zajebaval. Ko bo eden dobil koso v hrbet (mislim inšpektor), pa drugi, in tretji, potem se bodo pa ustavili. Naj začnejo pri lopovskem Zidarju, Jankoviču, Hildi, Kordežu, Bavčarju, Turku, Šrotu, Pavčku, in vrsta teh barab, ki so opustošili Slovenijo, bo več koristi za vse.

• mph 17:01 09.avgust 2014.

Ni mi jasno, kako taki pacienti dobijo dostop do interneta na zaprtem oddelku. :-) Drugače pa se praviloma na prdenje Milana niti ne odzivam več.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.