Svet
5739 ogledov

Strah pred Rusi: Američani zaprli ambasado, Slovenci poslani domov

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Antikrist9 21:28 20.november 2024.

Američani se imajo česa bati, glede na teroristično naravnanost njihove države. Upamo, da bomo videli konec ZDA!

• slavauk22 21:32 20.november 2024.

to bo konec tvoje matere rusije ki jo bomo zategnili zanko okolo vratu:)

• BenX 22:03 20.november 2024.

Slavafuk, ti ne boš nič naredil. Ti si hraber samo za tipkovnico in v virtualnem svetu, ki ga poganja tvoja super "ameriška" grafična kartica.

• Željko 06:35 21.november 2024.

Rusija ne daj se!!!

luckyss1 04:41 21.november 2024.

Kljub temu, da Golob ubrano tuli z bruseljskimi volkovi, smo v resnici pri Putinu izredno dobro zapisani..Ob predaji ruskih vohunov so jima hoteli odvzeti otroka, ampak slovenska vlada tega ni dovolila. Še več, dovolila je obisk ruskega pripadnika tajne službe ...prikaži veče in njegov neposreden stik z zaprtima vohunoma...Ko to povežemo s tem kako prisrčno je Putin osebno sprejel dotična takoj ob pristanku letala v Rusiji, je jasno, da ni panike za nas Slovence..Povem iz "prve roke" ..Ha, ha..

• Idioti 21:53 20.november 2024.

Jaz bom tkole rekel. Ker je osamosvojitvena bagra štirih sveto obljubljala , da pa okoli Ministrstva za obrambo ne bo več ograje , sem sedaj v situaciji, da prosim brata Putina , da podre ograjo na Vojkovi ! Lokacijo GPS ...prikaži večPS javim jutri , po ustaljeni vezi ! Привет, дорогие россияне. Se je treba na stara leta še Ruščine ućiti . Sreča je da že znam azbuku !

• Jernej65 23:19 20.november 2024.

Še en idiot, ki se je že sam tako poimenoval.

Slayer 06:39 21.november 2024.

Tebi se IQ drastično zmanjšuje,boš moral svoj nick zamenjat,recimo v Jernej20!!!

• Jernej65 07:59 21.november 2024.

No IQ bebček, tebi se je že spremenil iz IQ3 v IQ0, si me prehitel s spremembo nicka. IQ bebček pač.

Slayer 09:25 21.november 2024.

Zate sem profesor!!!

• Jernej65 09:35 21.november 2024.

No nisem vedel, da so pri nas profesorji na minimalcih. Glede na tvoj IQ bebca, si najbrž še te ne zaslužiš.

Slayer 09:37 21.november 2024.

Bogi si!!!

Slayer 09:38 21.november 2024.

Pa ne pozabi si + stisnit,če ne boš živčnega fasal!!!

• Jernej65 09:41 21.november 2024.

S ponosom si ga stisnem takoj in ne kot ti IQbebček, ki si ga pozneje.

Slayer 09:42 21.november 2024.

Ti si ponosen,ker si idiot,kaj ti to dela v glavi,da si tako zarukan?!!!

• Jernej65 09:51 21.november 2024.

Za svojimi dejanji stojim in sem ponosen na to, ne obžalujem nič v življenju. Za razliko od tebe, ki te vsak nategne med odmorom za malco. IQbebček pač.

Antikrist9 20:47 20.november 2024.

NUKE USA!

Anion6anion 21:00 20.november 2024.

Jenkiji že bežijo

• Idioti 22:09 20.november 2024.

Po koncu tega sranja USA padajo na 4. mesto vplivnosti v svetu skupaj z podrepno smrdečo Angleško plavo sodrgo !

• Idioti 22:06 20.november 2024.

In kdo je od hrabrih uslužbencev Nemške vohunke in predstavnikov države prvi spizdil ? Tko bodo iz SLO spizdili tudi poslanci z Vlado vred in nas prepustili nič krive besu Ruskih vojakov ! Če želite vsaj malo popraviti to sramoto ...prikaži več SLO , pošlite mene v Kiev , bom vsaj luči prižigal , da ne bo kdo mislil , kakšne zaposlene reveže brez jajc imamo kot predstavnike države z odličnimi plačami !

• Idioti 22:00 20.november 2024.

Ne se bat vojne ! Ni EU prebivalca , ki bi šel v vojno razen plačancev . Sam ta vojna ni v Afriki ampak proti velesili , ki bo uporabila vso kemično in ino orožje , da vas bo pozastrupila ...prikaži več kot podgane ! Počasi bodo padcu Nemške Vlade sledile tudi ostale države ,katerih prebivalci ne mislijo dražit medveda in bodo na ulici strmoglavili svoje Vlade ! HOLOB in ostali , ne boš peljal SLO v vojno , to ti mora biti jasno , ker boste drugače viseli kot Musolini po kandelabrih LJ !

• Enzgg4 07:15 21.november 2024.

Kaj je zdaj s to našo ambasado v UA? V naslovu piše "Slovenci poslani domov", v članku pa, da "Slovenija v tej fazi ne načrtuje umika osebja veleposlaništva v Kijevu". Kaj je zdaj res?

• indigokid 01:07 21.november 2024.

v Ukrajini ni nobene vojne, temveč se tam dogajajo plačani spopadi plačancev, zaradi česar dobro živijo tako ZDA kot tudi Rusija in Kitajska, in še vsaj nadaljnih 20 let se to ne bo spremenilo

• Soljatar 20:57 20.november 2024.

začnite se pripravjat na vojno stanje...

• Idioti 22:13 20.november 2024.

Jaz sem že dolgo časa na atento , sam čakam poziv Putina, kam naj se javim !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.