V zapisu novinarja sem zasledil, da je najstnik v šolo prinašal nože in grozil sošolcem. Kje sem že to zasledil podobno zgodbo aja na eni od lj. srednjih šol. Ali bodo odgovorni čakali da se bo zgodil to kar se… ...prikaži veče je na tej zgodbi v ZDA?
Sem pogledal članek pa mi ni jasno, kako si prišel do zaključka, da je muslič? Iz članka je videti, da je navdušenec nad komunizmom. Če pa si mislil, da so musliči in komunisti enaki fanatiki potem pa jasno imaš 100 % prav.
V zapisu novinarja sem zasledil, da je najstnik v šolo prinašal nože in grozil sošolcem. Kje sem že to zasledil podobno zgodbo aja na eni od lj. srednjih šol. Ali bodo odgovorni čakali da se bo zgodil to kar se… ...prikaži veče je na tej zgodbi v ZDA?
@jakob49........ampak v Sloveniji vlada pravna kasta ,ki ima poseben status v družbi .
verjetno je muslič........tako vidi nova 24tv
Muslić ravno ne, je pa potomec priseljencev. No ja, kot vsi ostali tam. Zato pa jebes multikulti.
JanšaTV povsod vidi muslije in ostale sovražnike!
Res, po videu bi rekli, da je mogoče Slovenec, albanskih korenin (sorodnik JJ)
To so po mojem mnenju za nas, ne relevantne novice, ki bi se jih bilo pametno znebiti.
Sem pogledal članek pa mi ni jasno, kako si prišel do zaključka, da je muslič? Iz članka je videti, da je navdušenec nad komunizmom. Če pa si mislil, da so musliči in komunisti enaki fanatiki potem pa jasno imaš 100 % prav.
Zagotovo ni muslić, kolikor vem, je simpatizer oziroma pripadnik antifa, združbe levičarskih skrajnežev.