slavafuk0,5- to so šiptarji, ki so prišli na proslavo prevzema oblasti k tvojemu maliku šiptarcu, ki pokopava preperete kosti in skriva partijsko knjižco po različnih koncih Ljubljane!!
Da je Bog na strani izsiljevalcev? Morda, a le v Sloveniji. Tu se taki tiči počutijo bolje kot kjerkoli drugje, posla dovolj, saj smo mafijska država, pravne zaščite tudi, saj smo obenem tudi pravna država, človekovih pravic pa imajo taki… ...prikaži več tu le še več kot običajni plebs, saj smo vendar v EU, ki kriminalce ščiti bolj kot običajne drugorazredne davkoplačevalce. Tako je bilo včeraj, tako je danes in tako bo, glede na miselnost tukajšnjih volilcev, tudi jutri.
Za Bruselj, z Janšo naprej, tovariši!
Zanimivo je, da še Dnevnik brez težav napiše, da gre za lokal Mio nonno, kamor rad zahaja tudi naš vrhunski menedžer in v prostem času predsednik vlade v odhajanju. Za Žurnal je to očitno ena od podrobnosti, ki jo policija… ...prikaži veča še ni razkrila.
Sicer je špetir, če zanemarimo nekaj streljanja minil v skoraj prijateljskem vzdušju, kjer je znani slovenski športnik udeležence na koncu vabil k še nadaljnjem druženju. No, bodo prišli drugič. ko opravijo s policijo in tožilstvom, kar bo hitro.
A ti misliš da on še tja zahaja? Jaz grem stavit da ne. Je želel račun plačat brez DDV z kešom pa je to prišlo v medije, in on bi še tja hodil :). Mene ta lokal ne vidi, tam… ...prikaži več se zadržujejo kriminalci in če mene vprašaš je tak tudi lastnik.... vse pride v medije, tudi ta posnetek....
Evo kaj je Žurnal24 pred dobrega pol leta poročal o temu Moldavcu, ki ga vsi razglašajo za uspešnega športnika: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/uspesni-sportnik-hudo-poskodoval-gosta-lokala-451626
Simptomatično za tiste, ki hočejo biti oh in sploh. Hodijo v lokale, kjer se zbirajo kriminalci. Ups, tam blizu je policijska akademija. Mogoče bodo balkanski frajerji še bolj privlačni za wanabe influencerke, ups robertina kot da ni od tam. Ptiči… ...prikaži več istega perja skup letijo.
Auuuudiji, Addidas trenirke… 100% Balkanci na *ić!
ma kakšen športnik lepo vas prosim...banda čefurska, navadni ulični kriminalci...
Šport je šport, čeprav gre za bacanje kamena s ramena. Tudi Golob je športnik, ker meče ljudi čez ramo.
Ti fantje niso Slovenci, v Švici bi jih deportirali po hitrem postopku.
srbska posla take samo pregnat čez reko kolpo......ne rabimo jih
Kaj meni Janše ? Ni še čas?
Take sorte je imel golob za varnostnike, levon..
slavafuk0,5- to so šiptarji, ki so prišli na proslavo prevzema oblasti k tvojemu maliku šiptarcu, ki pokopava preperete kosti in skriva partijsko knjižco po različnih koncih Ljubljane!!
Da je Bog na strani izsiljevalcev? Morda, a le v Sloveniji. Tu se taki tiči počutijo bolje kot kjerkoli drugje, posla dovolj, saj smo mafijska država, pravne zaščite tudi, saj smo obenem tudi pravna država, človekovih pravic pa imajo taki… ...prikaži več tu le še več kot običajni plebs, saj smo vendar v EU, ki kriminalce ščiti bolj kot običajne drugorazredne davkoplačevalce. Tako je bilo včeraj, tako je danes in tako bo, glede na miselnost tukajšnjih volilcev, tudi jutri. Za Bruselj, z Janšo naprej, tovariši!
Vedno je neko sranje ko so vpleteni stari znanci policije...
pravna drzava paja - morilci oprosceni mafija na ulicah svuda = katastrofa mali mexico sredi europe
Gnili balkanjezari.
Ta ni slovenski, še manj športnik. Razen če je Moldavija v Sloveniji in izsiljevanje šport.
Zanimivo je, da še Dnevnik brez težav napiše, da gre za lokal Mio nonno, kamor rad zahaja tudi naš vrhunski menedžer in v prostem času predsednik vlade v odhajanju. Za Žurnal je to očitno ena od podrobnosti, ki jo policija… ...prikaži veča še ni razkrila. Sicer je špetir, če zanemarimo nekaj streljanja minil v skoraj prijateljskem vzdušju, kjer je znani slovenski športnik udeležence na koncu vabil k še nadaljnjem druženju. No, bodo prišli drugič. ko opravijo s policijo in tožilstvom, kar bo hitro.
A ti misliš da on še tja zahaja? Jaz grem stavit da ne. Je želel račun plačat brez DDV z kešom pa je to prišlo v medije, in on bi še tja hodil :). Mene ta lokal ne vidi, tam… ...prikaži več se zadržujejo kriminalci in če mene vprašaš je tak tudi lastnik.... vse pride v medije, tudi ta posnetek....
Evo kaj je Žurnal24 pred dobrega pol leta poročal o temu Moldavcu, ki ga vsi razglašajo za uspešnega športnika: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/uspesni-sportnik-hudo-poskodoval-gosta-lokala-451626
športnik :)...tipičen kriminalec, tudi na posnetku se vidi kako on pristopi do družbe in PRVI UDARI.
Pravna država,nič ne bo,nihče ne bo obsojen,bo jankovič vse zrihtao.
Novinarski niso sposobni ugotoviti kdo je udeležen, na Gemini AI je vse jasno
Simptomatično za tiste, ki hočejo biti oh in sploh. Hodijo v lokale, kjer se zbirajo kriminalci. Ups, tam blizu je policijska akademija. Mogoče bodo balkanski frajerji še bolj privlačni za wanabe influencerke, ups robertina kot da ni od tam. Ptiči… ...prikaži več istega perja skup letijo.
https://vecer.com/slovenija/na-celu-jansevega-varovanja-policist-ki-ga-kazensko-preganja-tozilka-goncin-10417199
https://www.24ur.com/novice/slovenija/milosa-njegoslava-milovica-lovi-preteklo-zivljenje.html
Slovenec?! 🤣