Slovenija

Novo o strelskem obračunu v Ljubljani: Vpletli so se tuji varnostni organi

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:30 14.april 2026.

izreaelce je treba na trdo pospravit iz drzave. s faco na asfalt in z brco v jajca. za njih smo vsi nicvredni neverniki, po katerih oni lahko scijejo. “nadljudje” razumejo samo en jezik. in to je sistematicno kontranasilje. Mossadovce in ...prikaži več sajane prefukat in izgnati iz drzave.

• cigomigo 10:23 14.april 2026.

Po mojem so izraelci že tukaj

• Toma 12:15 14.april 2026.

Oni so povsod, magari le s Pegasusom!

• Fertajler 11:58 14.april 2026.

Interes države Izraela je bil, da država Slovenija ne bo obtožila IZ glede genocida. Poleg tega je v Haagu najvišja sodnica državljanka SLO. IZ po celem svetu sledi kaj se dogaja po državah s katerimi imajo opravka. Znane se kooperacije ...prikaži več - nabave - afere z orožjem je eno. Drugo, kar nekaj naših otrok operirano v IZ. Priznanje Palestine, zdravljenje njih v Lju., donacije njihovim 'borcem'.... Situacija v SLO je pa prava pravljica za ustvariti napad v sistem. In zgodil se je. To je to !

luckyss1 11:04 14.april 2026.

Bilo kuda, Mosad svuda :))

torolino 14:59 14.april 2026.

Težke sanje ob hudi demenci te dajejo Luckyas.

luckyss1 10:38 14.april 2026.

Hja, zgleda da je Januzlj plačal Black Cube tudi za takšne zadeve. Ne bi se čudil temu..

• momo2210 12:22 14.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 2.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Smetfor 13:58 14.april 2026.

A bi ti rad da te kdo pospravi, zreže in strpa v zamrzovalno skrinjo? Ne se hecat s takimi stvarmi!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.