Slovenija
56 ogledov

"Strokovno povsem zgrešeno"

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Igor Đukanović 14:43 26.oktober 2011.

    Meni (a verjamem, da tudi drugim, ki imajo osebne izkušnje) se zgodba z vsemi zapleti zdi kar verjetna. Ja, res izgleda, da v Sloveniji ni kompetentnega kadra za razreševanje najhujših travm v družinah. Gotovo jih primanjkuje že med pedopsihiatri kaj ...prikaži večaj šele med represivnimi organi (za katere v Sloveniji itak na vseh področjih krožijo šale o nesposobnosti, kar je v gostilniških šalah še prikupno pri (zlasti družinskem) nasilju pa niti najmanj). V Angliji o bobijih ne krožijo podobne šale. Očitno so bolj prijazni in bolj usposobljeni (ob manjših pristojnostih za kaznovanje). Koliko bi nas stalo, da podoben sistem prekopiramo v Slovenijo vsaj na področju zaščite otrok???

  • Žurnalček 22:42 26.oktober 2011.

    Svinjaria ! Ne zatiskate oči pred manjšimi napakami , ki jih je pa toliko , da je vse ena velika vaša SLOVENJEGRAŠKA policijska nesposobnost in ne nesposobnost SLO policije. Sramota, kako te piozdun polciski, sploh ni sram kaj tekega izjavit ...prikaži večit v tako občutljivem primeru, kot je ta. To da je oče pa v arestu , se pa tebe zgleda in tvojih malih napak ne tiče . ODSTOPI NAJ VODJA KRIMINALISTIČNE POLICIJE v SG, ta Bračko naj gre pa za pozornika na cesto . Sploh pa kaj čakate in ga še niste zamenjali. Ja pa lepo na tožilstvo pišite, da je vaša preiskava čista šlamastika oz. bodimo precizni , čista LAŽ in da naj umaknejo obtožbre in pripor očetu, ki ga je SLO policija lažno obtožila in naj vrne cel predmet na začetek. Jaz kot državljan , ne mislim plačevati odškodnin ljudem , ki so neupravičeno zaprti , zaradi slaboumnosti in arogance polcajev !!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.