Ma še eden v vrsti failov v prehrambeni industriji. Le ta vztrajno izgublja svojo avtoriteto, saj ni sposobna sestaviti pravih priporočil. Vedno izpdae, da so odzadaj neke spletke in podkupovanja. Jej to ka misliš da je ok oz. ti paše… ...prikaži več v zmernih količinah.
Meni je popolnoma logično, da si lažji če ješ več maščob. Če poješ 100g maščob, je isto, kot bi pojedel 5 kil cukra - kar se sitosti tiče seveda. Torej, ali se zdravo zrediš za 1 deko, pa ti krvni… ...prikaži več sladkor ne niha ali pa se nezdravo zrediš za 5 kil pa si po 1 uri itak spet lačen. Da ne govorim o tem, da so beljakovine in maščobe NUJNI sestavni del našega imunskega sistema, med tem ko ga OHji začasno suspendirajo / zavrejo.
katastrofa koliko farmacija ali mlečna industrija plačuje za take oglase??? in od kje ta študija? mleko zakisli telo kako lahko to pomaga otroku mogoče tako da postane budala in verjame našim "izobraženim" zdravnikom. Če boš pil mleko boš imel močne kosti debili...
No, še dobro da v glavnem nikoli ne verjamem tem "strokovnjakom", ki delajo take in drugačne "raziskave". Vedno sem in vedno bom pil čimbolj mastno mleko, ker tisto z manj maščob lahko naredim doma, tako da vlijem vodo vmes...
Mislim, da je danes že vrabcem na vejah jasno, da so glavni problem vsega poslabšanja izključno SLADKORJI, ki so natrpani dobesedno povsod, npr. v kislih kumaricah, senfu, .... totalna norija ... in transmaščobe. Industrija pa je imela tukaj blazen interes,… ...prikaži več da to javnost ne ve, je dokazano podkupovala znanstvenike, da so zminimizirali posledice zaradi tega ... itn itn ....
Točno tako! Pa raziskovalci so pozabili poudariti, da če že, je le surovo mleko primerno za uživanje - pasterizacija, homogenizacija in segrevanje na UHT so procesi, ki mleko naredijo 'neužitno', še manj pa, da bi bilo takšno mleko lahko vir… ...prikaži več kakršnih koli vitaminov ...
V Sloveniji imamo največ osebkov z doktorsko diplomo na prebivalca ! Posameznikom je doktorat položen že v zibelko ,pardon, plačan ko je še v zibelki. Smo država akademskih debilov ?
Saj soi tudi kar naenkrat ugotovili, da je putr zdrav, margarina pa škodljiva, čeprav je bilo še pred 10 leti ravno obratno. Putr je bil takrat poln holesterola, margarina pa vir zdravja, še posebej se je oglaševala z vitaminom C!
Tako je, putr je zdrav in je vedno bil. Zlasti če je surov. Umetno narejene maščobe v tovarni - margarine in namazi itd. - pa so škodljive. Za študije, da je domnevno zdrava margarina so šele mastno plačali. In tako… ...prikaži večo danes milijoni ljudi še vedno nasedajo lažni propagandi, da se moramo masla bati. Zdrav je tudi sir, če je surov - nepasteriziran, saj vsebuje ogromno vitamina K2, ki ga z rastlinsko hrano NE MOREMO dobiti. Da posneto mleko redi, je že dolgo znano, saj tole nikakor ni bila prva študija.Koliko je mleko zdravo, je odvisno, koliko neprocesirano je bilo. Biti mora surovo, nehomogenizirano, nepasterizirano in nekuhano.. Obenem tudi ni vseeno, kako so ravnali s kravami, ki so to mleko dale. Če je mleko od pašnih živali, ki niso dobivale silaže in niso celo življenje stale v smrdljivem hlevu, potem je to mleko za večino ljudi zdravo. Če je fermentirano, še bolj. Od kje ta študija, pa piše že v članku: iz Toronta.
Ma še eden v vrsti failov v prehrambeni industriji. Le ta vztrajno izgublja svojo avtoriteto, saj ni sposobna sestaviti pravih priporočil. Vedno izpdae, da so odzadaj neke spletke in podkupovanja. Jej to ka misliš da je ok oz. ti paše… ...prikaži več v zmernih količinah.
V bistvu se razkrivajo tančice laži, ki so jih zadnjih 200 let vestno polagali.
Meni je popolnoma logično, da si lažji če ješ več maščob. Če poješ 100g maščob, je isto, kot bi pojedel 5 kil cukra - kar se sitosti tiče seveda. Torej, ali se zdravo zrediš za 1 deko, pa ti krvni… ...prikaži več sladkor ne niha ali pa se nezdravo zrediš za 5 kil pa si po 1 uri itak spet lačen. Da ne govorim o tem, da so beljakovine in maščobe NUJNI sestavni del našega imunskega sistema, med tem ko ga OHji začasno suspendirajo / zavrejo.
katastrofa koliko farmacija ali mlečna industrija plačuje za take oglase??? in od kje ta študija? mleko zakisli telo kako lahko to pomaga otroku mogoče tako da postane budala in verjame našim "izobraženim" zdravnikom. Če boš pil mleko boš imel močne kosti debili...
Itak, zadnjih 10 let odkriavajo toplo vodo na vseh področjih.
No, še dobro da v glavnem nikoli ne verjamem tem "strokovnjakom", ki delajo take in drugačne "raziskave". Vedno sem in vedno bom pil čimbolj mastno mleko, ker tisto z manj maščob lahko naredim doma, tako da vlijem vodo vmes...
Mislim, da je danes že vrabcem na vejah jasno, da so glavni problem vsega poslabšanja izključno SLADKORJI, ki so natrpani dobesedno povsod, npr. v kislih kumaricah, senfu, .... totalna norija ... in transmaščobe. Industrija pa je imela tukaj blazen interes,… ...prikaži več da to javnost ne ve, je dokazano podkupovala znanstvenike, da so zminimizirali posledice zaradi tega ... itn itn ....
Pozabili ste omeniti, da so najmanj debeli tako v Kanadi kot v Sloveniji otroci, ki kravjega mleka sploh ne pijejo.
Teorija zarote ali fakt? :-)
Točno tako! Pa raziskovalci so pozabili poudariti, da če že, je le surovo mleko primerno za uživanje - pasterizacija, homogenizacija in segrevanje na UHT so procesi, ki mleko naredijo 'neužitno', še manj pa, da bi bilo takšno mleko lahko vir… ...prikaži več kakršnih koli vitaminov ...
Kaj pa smatrate za polnomastno mleko?
V Sloveniji imamo največ osebkov z doktorsko diplomo na prebivalca ! Posameznikom je doktorat položen že v zibelko ,pardon, plačan ko je še v zibelki. Smo država akademskih debilov ?
Otroci, ki pijejo polnomastno mleko.... so telički :D
Saj soi tudi kar naenkrat ugotovili, da je putr zdrav, margarina pa škodljiva, čeprav je bilo še pred 10 leti ravno obratno. Putr je bil takrat poln holesterola, margarina pa vir zdravja, še posebej se je oglaševala z vitaminom C!
Tako je, putr je zdrav in je vedno bil. Zlasti če je surov. Umetno narejene maščobe v tovarni - margarine in namazi itd. - pa so škodljive. Za študije, da je domnevno zdrava margarina so šele mastno plačali. In tako… ...prikaži večo danes milijoni ljudi še vedno nasedajo lažni propagandi, da se moramo masla bati. Zdrav je tudi sir, če je surov - nepasteriziran, saj vsebuje ogromno vitamina K2, ki ga z rastlinsko hrano NE MOREMO dobiti. Da posneto mleko redi, je že dolgo znano, saj tole nikakor ni bila prva študija.Koliko je mleko zdravo, je odvisno, koliko neprocesirano je bilo. Biti mora surovo, nehomogenizirano, nepasterizirano in nekuhano.. Obenem tudi ni vseeno, kako so ravnali s kravami, ki so to mleko dale. Če je mleko od pašnih živali, ki niso dobivale silaže in niso celo življenje stale v smrdljivem hlevu, potem je to mleko za večino ljudi zdravo. Če je fermentirano, še bolj. Od kje ta študija, pa piše že v članku: iz Toronta.