Svet

Študija pokazala, prepoved družbenih medijev za najstnike ne deluje

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 12:49 31.julij 2026.

Odvisnost od socialnih omrežij je hujša kot se zakonodajalci predstavljajo. Verjetno bo to nemogoča misija.

eeee 17:32 02.avgust 2026.

Ne vidim razloga, da bi jim omejil YT. Danes je to glavni zastonjski vir poslušanja muzike. Da bi otroku omejil poslušanje glasbe, pa ce je se tak cigumigu? No way. Sam sem kot mulc zrasel z rokenrolom. V tistih cajtih ...prikaži več smo kupovali plate, vinilke. In non stop je bilo nekaj gor na platarju, kadarkoli sem bil doma. Ko sem jaz poslusal Motorhead, so ga tudi moji sosedi. Zato vem, koliko (lahko) mulariji pomeni muzika. Prepoved YT je lahko kvečjemu v interesu raznim spotifyjem in podobnim.

eeee 20:10 02.avgust 2026.

Ob tem, da na YT ni samo muzika. Je se cel kup "how to" videov. Tudi en tip, ki ima zastonj razlage iz matematike. Skratka, prepoved YT za mularjo - odločno PROTI.

kapucino 07:36 01.avgust 2026.

obvezna registracija z digitalnim potrdilom in rešeno. bo zanimivo kdo se bo potem izpostavljal

eeee 17:34 02.avgust 2026.

Jaz bi svojemu frocu odklenil yt. Naj posluša, kar hoce, če hoče. Glasba je hrana za dušo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.