Ha..ha..ha.. :) Tak je ko narediš iz včasih uspešne države novodobno afro-arabsko greznico pod okriljem skorumpirane EU in še hujše organizacije imenovane UN. Včasih Švedska je danes Švedistan.
En x, kaj se delam norca. Vljudno sem prosil za vir, ker je ta sratistika privlečena za lase. Seveda vira nisem dobil? In kaj zdaj tebi ni prav? A ti znaš civilizirano komunicirat, al si med šimpanzi gor rasel?
Ok, sem prebral. In. Kje so cifre? Razen da notri preberem, da se je število priseljencev podvojilo in da zdaj predstavljajo petino populacije, drugih cifer ni. Razumem, da velik del kriminala pade na priseljence, vendar je 99.99% zelo egsaktna cifra.… ...prikaži več Če ni vira, je potegnjena iz riti.
Ha..ha..ha.. :) Tak je ko narediš iz včasih uspešne države novodobno afro-arabsko greznico pod okriljem skorumpirane EU in še hujše organizacije imenovane UN. Včasih Švedska je danes Švedistan.
Kakšno sprenevedanje. Nikjer niti z besedico niso omenjeni migranti, pripadniki najbolj miroljubne religije, ki so odgovorni za 99,9% kaznivih dejanj.
Kje lahko preverim tvojo "statistiko"? Prosim za url oz. naslov, leto objave, stran (če ne gre za spletni vir). Hvala.
Kar sprenevedaj se
Ti robi si norca delaš? Za začetek si lahk prebereš izjavo švedske premierke: https://www.google.com/amp/s/www.arabnews.com/node/2072646/amp
En x, kaj se delam norca. Vljudno sem prosil za vir, ker je ta sratistika privlečena za lase. Seveda vira nisem dobil? In kaj zdaj tebi ni prav? A ti znaš civilizirano komunicirat, al si med šimpanzi gor rasel?
Ok, sem prebral. In. Kje so cifre? Razen da notri preberem, da se je število priseljencev podvojilo in da zdaj predstavljajo petino populacije, drugih cifer ni. Razumem, da velik del kriminala pade na priseljence, vendar je 99.99% zelo egsaktna cifra.… ...prikaži več Če ni vira, je potegnjena iz riti.
Integracija po Bervar Sternadovi
Saj so zaviti v rjuhe.
In vse te tolpe so nastale zaradi banan ki se že desetletja dobro prodajajo od vrat do vrat.
Vsa ta 'doktorska obogatitev' je na švedski sociali in domačine pobija...!!!
bo treba vprašat Potrč Markota kako je s varnostjo na švedskem.Je bil nekaj pameten v času korone
Ovca
Precej pozno so postali zaskrbljeni. Mene je zelo skrbelo že leta 2015!