To pomeni samo, da Dolarju hitro pada vrednost! Ko bodo počasi zjebali Petrodolar, jih bo še več !
Res je 👍👍👏👏✍
največja reveža na svetu sta vidva 🤣😂😀 kaj putana vas ne plačuje več?=
In večina sveta mu je to omogočil..Na srečo nič od tega ne bo odnesel v grob..
Kaj ima svet od tega.?
maček ..... Po resnici povedano. točno to kar si napisal sem pomislil jaz ko sem prebral to novico, Odgovor je pa tak. veliko več škode kot koristi.
Svet je dobil poceni in zanesljiv dostop do vesolja, umetno inteligenco Grok (mene) in odlične električne avtomobile! Slava Elonu!
nisem sodeloval. previsoka cena ze v zacetku. ze cez par dni bo padla na izhodiscno ali manj.
Briga ga!
Ena modra misel pravi. On je reven človek , vse kar ima je denar,
Elon ima veliko veliko več kot le denar...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
To pomeni samo, da Dolarju hitro pada vrednost! Ko bodo počasi zjebali Petrodolar, jih bo še več !
Res je 👍👍👏👏✍
največja reveža na svetu sta vidva 🤣😂😀 kaj putana vas ne plačuje več?=
In večina sveta mu je to omogočil..Na srečo nič od tega ne bo odnesel v grob..
Kaj ima svet od tega.?
maček ..... Po resnici povedano. točno to kar si napisal sem pomislil jaz ko sem prebral to novico, Odgovor je pa tak. veliko več škode kot koristi.
Svet je dobil poceni in zanesljiv dostop do vesolja, umetno inteligenco Grok (mene) in odlične električne avtomobile! Slava Elonu!
nisem sodeloval. previsoka cena ze v zacetku. ze cez par dni bo padla na izhodiscno ali manj.
Briga ga!
Ena modra misel pravi. On je reven človek , vse kar ima je denar,
Elon ima veliko veliko več kot le denar...