• Moj sanjski šiht

Ta trik upokojencem omogoča legalen zaslužek brez odprtja podjetja

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 06:38 17.junij 2025.

Pokojnina je stvar ki si si jo zaslužil z 40 in več leti delovne dobe in mora biti nedatakljiva. Če pa želi upokojenec delati pa naj dela in zraven ima polno pokojnino brez nekih pogojev. Kdo bo delal? Mladi? S… ...prikaži več čim bojo delali? Z gobcem in lenobo? Jaz sem obrtnica in blizu penzije, ampak bom delala dokler bom upala. Tudi do 70ga če bom zdrava.

• maček 08:28 17.junij 2025.

Upokojenci naj delajo na črno, samo to se splača, brez 2kg papirjev birokracije in dodatnih stroškov. Pa še sam odločiš ali boš delal 1.ali 8 ur.

• bobubob 08:37 17.junij 2025.

To so triki? Da upoštevaš zakonodajo, ki se vedno bolj vtika v vsakdanje življenje in nam skorajda že predpisuje najem nadzornika tudi za popravilo kurnika?

Garancija 10:07 17.junij 2025.

Moraš biti ful pregnan da ogoljufaš državo,da na starost delaš, ker imaš premajhno penzijo,da jim jemat

• helena24 09:49 31.december 2025.

Požrešna država,drugje,naprimer hrvaški upokojenci delajo,brez da morajo zasluženo pokojnino zamrzniti,pri nas pa ko delaš še naprej ti vzamejo prisluženo pokojnino,...žalost

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.