Svet
517 ogledov

Kitajska: Preizkušamo zmožnosti prevzema oblasti nad otokom

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 10:07 24.maj 2024.

    NATO pa na severu vadi, kako se razširiti še dlje proti Rusiji. Pravzaprav vadimo z njim tudi mi, saj 'smo' v isti vreči. Samo še čakam, kdaj se bo našel nekdo, ki bo objavil, po vzoru Nemcev, da predajamo svojo ...prikaži večo vojsko v upravljanje tujcu pod krinko 'enotnega vojaškega poveljstva'. Podobno kot želijo predati poveljstvo zdravstva v roke WHO. Le zakaj bi se trudili sami, naj raje delajo drugi namesto nas, kajne...socializem po meri (lenega in pišmeuharskega) 'jedrno odgovornega' človeka...

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 12:51 24.maj 2024.

      Žal večina tega ne spregleda,če podpišemo dokument od WHO,pomeni dobesedno ob pandemiji adijo svoboda!!! Demokracija pogrne na celi črti!!!

  • jakec42 16:26 24.maj 2024.

    Tako velike države pa še imajo ozemeljske težnje,ljudje naj živijo v tisti državi a katero se je odločila večina,politikom pa je dolgčas,pa vse zakomplicirajo in ustvarjajo konflikte brez potrebe!

  • Friderik1950 09:07 24.maj 2024.

    Pred dnevi ata dva izkušena diplomata na Nora24 govorila o Rusiji in Kitajski, pri čemer sta povdarila, da je potrebno razumeti, da gre za dva imperija z vseni imperialnimi težnjami in značilnostmi. Svet se bo enostavno moral postaviti na noge ...prikaži več in se odrečti uslugam Kitajske in s tem oslabiti njeno moč. Tudi sam sovražim Kitajce, s kovidom so mi vzeli dobro počutje z dokaj dobro kondicijo pri vstopu v penzijo in tri leta življenja polna načrtov. Pizda jim je m.......

    • Avatar Pretnar27
      Pretnar27 10:53 24.maj 2024.

      Kitajska in Rusija nista NIKOLI imeli nobenih imperialnih teženj, za razliko od Evrope in ZDA, ki so izkoriščali vse države, kjerkoli je njihova noga stopila na tla. Najboljši primer so Filipini, ki so 1000 let trgovali s Kitajci, potem so ...prikaži več jih okupirali Portugalci, Španci in na zadnje ZDA... Kitajci NIKOLI.

    • Ender3 15:24 24.maj 2024.

      Pretnar 👍 se ti pridružujem..@Friderik ti se kar Američanov drži oni nimajo nič s terorizmom in hegeminijo pa tudi za virus kovida se jim lahko zahvališ. Kitajci so morda krivi, da jim je ušel izpod badzora. Sicer pa so imeli ...prikaži več Američani že pripravljeno cepivo za tiste naivneže, ki so jim zaupali njihovo učinkovitost..Na Nori24tv imajo veliko tega povedati..Kar verjemi njihovim diplomatom posebno tistim, ki se podpisujejo z inicialkami..

    • Idioti 23:22 24.maj 2024.

      Vse kar Kitajska in Rusija želita nazaj , je njihovo ozemlje , ki je v turbulentnih časih z dekretom pri Rusih in z milostjo Kitajske do sovražnika , ki se je zatekel na en Kitajski otok , ki bi sedaj ...prikaži večaj postal država. Državljani otoka so pa Kitajci in ne Tajvanci , tko k pr nas so Bračani Hrvati .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.