Ta bo pa res porabil veliko denarja, če ga bo hotel namočit..
Še dobro, da je "vplivnež"...Sam bi ga v koruzo postavil, da mi vrane še lansko nazaj prinesejo...
Znani Slovenec???? Lahko je slovenski državljan in nič več!!!! Sicer je pa najbrž več kot DEBIL 1A!?! Le kdo ga pelje v restavracijo in vzame v posteljo?!!!! Lahko samo ENAKO BOLAN!!!
Ta bo pa res porabil veliko denarja, če ga bo hotel namočit.. Še dobro, da je "vplivnež"...Sam bi ga v koruzo postavil, da mi vrane še lansko nazaj prinesejo...
ta lahko namoci samo piškot v mleko
mleko je pa pogrela mama
Narkomanski zblojenec, ki misli, da je Armani???
Zblojen do amena!!!
kdo pa je ta karikatura od človeka? Jugović?
V gatah in v spodnji majici z drvarsko jakno in s škornji na boso nogo. Če je to moda , potem je tudi drek prilepjen na zid umetnost
Vsakomur je takoj jasno, da ni ne prvo in tudi ne drugo, hvala bogu. Vseeno pa je nekoč bil otrok, ki ima starše in ti se mi pa res smilijo.
Žalostno, tako mlad, pa že na polno fuhnjen!?
Kdo za vraga pa je ta "znani slovenec" ? Patetično, kako nekateri hočejo dvigovati rating neke osebe, ki jo nihče ne pozna !
KAJ MI KAZETE TA GRD TRIKOTIK? A je iz marsa zgleda ze tako...
Za v norišnico s starši vred.
Muci ga bo enkrat fejst fasu, tko kot ona Korošica. Pa ma ona vseeno več šans za preživetje ;)
Znani Slovenec???? Lahko je slovenski državljan in nič več!!!! Sicer je pa najbrž več kot DEBIL 1A!?! Le kdo ga pelje v restavracijo in vzame v posteljo?!!!! Lahko samo ENAKO BOLAN!!!