Slovenija
98 ogledov

Tak prevzem je "pljuvanje v lastno skledo"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Aleš Kocjan 09:17 04.avgust 2011.

    Še en, ki bi rad prevzemal podjetja, pa za to nima denarja.

  • VZMD 09:40 05.avgust 2011.

    »Takšnega žaganja lastne veje in pljuvanja v lastno skledo ne morem več pripisati naključju!« - razmišljanja mag. Kristjana Verbiča, predsednika VZMD, ob objavi prevzemne ponudbe, kakor jih je za SiOL.net povzel novinar Klemen Košakhttp://www.vzmd.si/novice/ks-nalozbe-pivovarna-lasko-taksnega-zaganja-lastne-veje-in-pljuvanja-v-lastno-skledo-ne-morem-vec-pripisati-nakljucju-razmisljanja-mag-kristjana-verbica-predsednika-vzmd-ob-danasnji-objavi-prevzemne-ponudbe-kakor-jih-je-za-siol-net-p-2SiOL.net, četrtek 4. ...prikaži več 8. 2011:Kaj je v ozadju ponudbe Igorja Laha za Pivovarno LaškoPonudba KS Naložb, ki jo obvladuje Igor Lah, da prevzame Pivovarne Laško s svojimi obveznicami, je neresna in je delničarji ne bodo sprejeli, menijo nekdanji minister za gospodarstvo Matej Lahovnik ter predstavnika malih delničarjev Kristjan Verbič iz Vseslovenskega združenja malih delničarjev in Rajko Stanković iz društva malih delničarjev. Boško Šrot, nekdanji predsednik uprave

  • Lakotnik 09:24 04.avgust 2011.

    A Laško bi rad dobil na neke papirje, ki naj bi bili vredni enkrat mogoče, do takrat pa bi spet vse male vn stisnu kot je že delal. Pa sigurno bi samo Laško pokupil in potem razprodal. Mislite ...prikaži več da bi dobiček od prodaje šel v roke KS, itak da direktno v roke Lahu, ki bi spet na račun drugih zaslužil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.