Glede dela na domu v JS: Kot rekel že med samo karanteno- VSI zaposleni v SLO, ki so življenjsko potrebni za delovanje države, za časa karantena, v službo.. VSI ostali pa na čakanju doma.. Ma kaki delo od doma, sem… ...prikaži več videl pri nas (bil na čakanju 660 NETO ).. samo za to, da so dobili 100% plače PA NIČ DRUGEGA- pa še so jamrali, ker ni bilo prevoza.. pa vsi na najmanj NETO 1300 - paraziti parazitski..
Glede dela na domu v JS: Kot rekel že med samo karanteno- VSI zaposleni v SLO, ki so življenjsko potrebni za delovanje države, za časa karantena, v službo.. VSI ostali pa na čakanju doma.. Ma kaki delo od doma, sem… ...prikaži več videl pri nas (bil na čakanju 660 NETO ).. samo za to, da so dobili 100% plače PA NIČ DRUGEGA- pa še so jamrali, ker ni bilo prevoza.. pa vsi na najmanj NETO 1300 - paraziti parazitski..
Nova runda kruha in iger začenja ....
nekatiri bi še plačo morali vrniti drugim ki res delajo nemorejo dati povišiče regres ni nikoli dovol velik več ko imaš več hočeš.
Javni sektor naj se primerja z upokojenci glede regresa , pa bodo videli, da je njihov regres kar v redu.
Pust penzioniste, oni ga ne ustvarijo-- so ga, pa so ga drugi pušnili.. penziči pa regres- buhahaahhaaa..
Budala. Jest sem v 40 letih toliko prispeval v pokojninsko blagajno kot ti nikoli ne boš.
@ detelca... Budala te je nardila ! NE žali !, bodeš žaljen !! Jest že 41 let vplačujem, pa še ene 4 bom.. potlej pa gasa na Madlive...
Podpiram do bruto plače 1500 EUR, ostalim nič
samo za tiste ki imajo plačo do 1500 EUR bruto, da ne bo pomote
@ jezer - minuse so ti dali vsi sami garači, z delom od doma.. iz JS.. Jest pa ++++++
Kaj pa jaz, ki imam 1501€ bruto?
Super plača, kje delaš, grem še jaz tja delat, če me bodo vzeli. Aja najbrž ne, ker nimam vez
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- H︆︆o︆︆s︆︆s︆︆e︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m