Danes sem šel v neko trgovino. Tam je bila ena gospa v pajkicah s sinčkom, kar pogledali smo jo vsi dedci, pa tud dame in to večkrat, pa ni neka znana vaščanka.
mislim a.h.f. kaj misliš da smo vsi dedci v sloveniji debilni ? kaj misliš da je to edina babura v tej državi. halo !!! zbudi se !!!! tolk lepih, krasnih, za pogledat in poslušat žensk je tu okoli in mi… ...prikaži veči bomo padli na glavo zarad ene babe, ki nima soli niti za juho dosolit. in upam da ne bo spet kakšen članek da je kdo skakal skoz okno šole, ker ga je cel razred zajebaval glede bradavičk .
Pac bla je in bo ostala pocestnica, v katero so se prazlni vsi ki jih druge niso hotle…pac taka tolazilna nagrada v zameno za pjaco ali dve!
Danes sem šel v neko trgovino. Tam je bila ena gospa v pajkicah s sinčkom, kar pogledali smo jo vsi dedci, pa tud dame in to večkrat, pa ni neka znana vaščanka.
Tudi jaz sem imel srečo zadnjič. Si je ena znanka popravila pajkice v trgovini. Mama mia, kako lepo se je ob tem pozibavalo veličasno oprsje ;-)
Znana komu?
Svojim strankam verjetno.
Kaj je to zdej ženitna ponudba,za nekoga,ki bi jo hotel oženit s sinom.Je pa njen foter fejst bogat
Ne zgleda slabo,ima pa dost kilometrov
A išče novega sponzorja, zdaj ko je njen (bivši) velja za enega najbolj zabitih kriminalčkov? Kanon futr za večje ribe :D
Smešno,pa malo morje jih je prav vsak dan in vsepovsod še lepših od te in kaj potem.
tistim,ki so ji pomagali nabit kilometrino...njena očitno p-č-a nima števca
mislim a.h.f. kaj misliš da smo vsi dedci v sloveniji debilni ? kaj misliš da je to edina babura v tej državi. halo !!! zbudi se !!!! tolk lepih, krasnih, za pogledat in poslušat žensk je tu okoli in mi… ...prikaži veči bomo padli na glavo zarad ene babe, ki nima soli niti za juho dosolit. in upam da ne bo spet kakšen članek da je kdo skakal skoz okno šole, ker ga je cel razred zajebaval glede bradavičk .
Temu se reče , da misli , da samo ona pičko nosi !
Je plačala malo več za reklamo pa še oglasa ne blokiramo s tipičnim naslovom žurnala. Mogoče je res znana a žal verjetno ne sledim takim poklicem.
Pa vendarle gre za enega najstarejših poklicev...
Plasatik fantastik joškarca....
Ubogi sine.
Ko misli, da ko pokaže pokies, bodo moški padali nanjo. JApajade, bedna si Anja.
utrjevanje “znamke”?
)))))))) Samske ženske čakajo na vas na -- Sexy24.mom