Preklet kreten slovenceljski....
Take reci podarjajo amerji...
Koji kurac bo njemu nov meco...bmw....lambo...ferari...
Broncota ne morjo dobit tud keri miljarderji....
mizimazi@ kaj pa ti veš o šunknžemlah butastih ameriških,vsak naš kmet ma lepš traktor,kukr tale Dinos Bronco.Pa boli me kurac,kdo si ga lahko privoš,kapiš?
Ni panike, okusi so različni. Predvidevam, da mu ga ni podarila kar tako, ampak da sta se že prej pogovarjala in je vedela kaj mu je všeč. Predvidevam da mu je všeč, ker drugače tega ne bi objavljal.
Kolk fovšarije.
ona je kupila --z denarjem od koga ???????
S tvojmu ne ovca,
Lepo od nje.Kopitar si to pošteno zasluži.
Saj si moraš vse deliti v zakonu,tako si tudi verjetno njegov zaslužek,dober možek...
Ja z njegovo karico... hahahaha...naslov ko ku...
Lepo darilo si je podaril. Skoda ker nima lepe tudi zene ampak samo avto.
Kaj ji pa manjka.Ne morejo biti vsi tako lepi kot si ti.
Kreten nagravzni....
Hepan zabit,žena mu je lepotica,saj je vendar iz Maribora
In to grdobo od pleha je Anžetu kupila za darilo,pa vsak Ferguson je lepši,kot pa tale?Zgleda,da se hoče ločt od Anžeta,ko mu taka darila nos domov?
Preklet kreten slovenceljski.... Take reci podarjajo amerji... Koji kurac bo njemu nov meco...bmw....lambo...ferari... Broncota ne morjo dobit tud keri miljarderji....
mizimazi@ kaj pa ti veš o šunknžemlah butastih ameriških,vsak naš kmet ma lepš traktor,kukr tale Dinos Bronco.Pa boli me kurac,kdo si ga lahko privoš,kapiš?
Sisaj mi kurac bebo krizasti...
Ni panike, okusi so različni. Predvidevam, da mu ga ni podarila kar tako, ampak da sta se že prej pogovarjala in je vedela kaj mu je všeč. Predvidevam da mu je všeč, ker drugače tega ne bi objavljal.
mizimazi@nimam časa,ker mi ga puši tvoja mama,ti socijalni pojebek!A ne znaš brez žaljenja nič napisat ,pizdek s spodfukanimi možgani?
@krizar....nedojebani nedonosencek....vprasej fotra kdaj je nategnil sosedovo psico da te je povrgla...