"Prosili smo, da omenjene čevlje vrnejo, da lahko opravimo popolno analizo"Upam da boste pisal tud ko bo analiza narejena do katereih ugotovitev so prišli.
Ehh, oster (neobrušen) zunanji rob se ji je zarezal na zunanji strani gležnja, to je vse. Vse je krvavo zato, ker se kri iz ureznine ni imela kam vpiti.Take sandale so 30 let in več nazaj nosili vsi… ...prikaži več otroci, vsaj na morju (tudi sam sem jih). Ja verjetno se je kdo ob njih tudi urezal, vsekakor pa v nobenem cajtngu tisti čas niso tega obešali na velik zvon...
"Prosili smo, da omenjene čevlje vrnejo, da lahko opravimo popolno analizo"Upam da boste pisal tud ko bo analiza narejena do katereih ugotovitev so prišli.
Tisti, ki je kdaj nosil ali vsaj prijel v roke te plastik-fantastik sandale bo vedel, da niso primerni za nežno kožo otrok.
Jaz bi na mestu staršev vsekakor vrnil samo 1 kos, drugi pa obdržal kot dokaz. S predanim se lahko marsikaj "zgodi".
Ehh, oster (neobrušen) zunanji rob se ji je zarezal na zunanji strani gležnja, to je vse. Vse je krvavo zato, ker se kri iz ureznine ni imela kam vpiti.Take sandale so 30 let in več nazaj nosili vsi… ...prikaži več otroci, vsaj na morju (tudi sam sem jih). Ja verjetno se je kdo ob njih tudi urezal, vsekakor pa v nobenem cajtngu tisti čas niso tega obešali na velik zvon...
Nosil kot otrok vsake počitnice na morju. Še sem živ.
Ja in to znamke Borovo, ne pa nek kemijsko dvomljiv kitajski klumprt !!
Dodobra ima umazane črne podplate poleg treh kapljic krvi ki se je razmazala.
Dobro si oglej posnetke in najdi Neobrušene robove..O takih kitajskih kemičnih problemih, se že dolgo govori+ piše v EU..
Pred kolko leti.. ??