v glavnem... na tak fasisticni nacin,mi nebo nihce odrejal bilokaksnih pravil...v bistvu mi jih bo...ampak uposteval tega ne bom...endura pa cez gozdne poti... ta korona je ena velika izmisljotina,se vecja laz...in ce se nam lazejo vsi ti strokovnjaki ...se lahko… ...prikaži več lazem tudi jaz...tudi ce me zaprejo v corko not,to ne bo spremenilo...zgoraj napisanega...pa ce sem sem priso iz hrvaske al pa iz kitajske...
ce jih je tak strah,se naj zaprejo v svoje luknje...
Iz Vinice me bo neki policajček poslal v Metliko po svoji lastni diskrecijski pravici?!? To si Hops rihta, da si ga bomo zapomnili v najslabši možni luči?!?
Vsi skupaj s Kacinom se v času letne sezone pejte fukat! Prekleti pe..i in gnoji, pustite ljudi, da lepo uživajo v počitnicah in tranzit v vse možne države in nazaj brez karantene, kako si upate blokirati ljudi, medtem ko pa… ...prikaži več migranti hodijo nenadzorovano. Drek en vladni.
v glavnem... na tak fasisticni nacin,mi nebo nihce odrejal bilokaksnih pravil...v bistvu mi jih bo...ampak uposteval tega ne bom...endura pa cez gozdne poti... ta korona je ena velika izmisljotina,se vecja laz...in ce se nam lazejo vsi ti strokovnjaki ...se lahko… ...prikaži več lazem tudi jaz...tudi ce me zaprejo v corko not,to ne bo spremenilo...zgoraj napisanega...pa ce sem sem priso iz hrvaske al pa iz kitajske... ce jih je tak strah,se naj zaprejo v svoje luknje...
Hojs pravi račun z gostilne bo dovolj. Super vsak ki se bo vračal iz Srbije, Bosne ali makedonije se bo ustavil na enem piru na Hrvaškem.
Če pokažeš račun iz Slovenije, potem niti na Hrvaškem nisi bil. :)
Račun iz lokala ali parkirišča na LETALIŠČU,če si peljal nekoga na letališče v Zagreb!
Minister za notranje zadeve Hojs? Odstopil je,odstop je bil sprejet,pa je se kar minister?
Iz Vinice me bo neki policajček poslal v Metliko po svoji lastni diskrecijski pravici?!? To si Hops rihta, da si ga bomo zapomnili v najslabši možni luči?!?
Žal te bo,ker si državljan,ki ne spoštuje odlokov in pravil o bacilčku!
Gnili odloki, gnila pravila...
Aleš, kaj bomo mi, brez tebe, ? Kar puško si vrgel v Ivanovo koruzo, pa tako zdrava je izgledala, koruza namreč😎
Vsi skupaj s Kacinom se v času letne sezone pejte fukat! Prekleti pe..i in gnoji, pustite ljudi, da lepo uživajo v počitnicah in tranzit v vse možne države in nazaj brez karantene, kako si upate blokirati ljudi, medtem ko pa… ...prikaži več migranti hodijo nenadzorovano. Drek en vladni.
Ko prideš iz Bosneali Srbije na Hrvaško spiješ kavo in in to je dokazilo da si bil na hrvaškem Ha-ha!
zdaj boste pa dva dni komentirali ukrep, ki sploh ni ukrep. poskrbite za sebe, to je edino pravilo, ki velja do nadaljnjega.
TAKOJ ZAPRET MEJO Z USTAŠI!