Treba je cepiti vse otroke, oziroma otročičke , oziroma že zarodke. Čimprej ! ! ! Čimprej morajo namreč pocrkati in vsi mi z njimi, da bo končno že enkrat mir z tem covid sranjem ! ! !
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Izumitelj tehnologije mRNA cepiv Robert Malone je pozval vse starše naj dobro razmislijo preden dovolijo cepiti svoje otroke, ker ima blazno velike in nevarne nepopravljive stranske učinke. Naši mediji in vlada pa nas pozivajo k tem gnusnim dejanjem.
Treba je cepiti vse otroke, oziroma otročičke , oziroma že zarodke. Čimprej ! ! ! Čimprej morajo namreč pocrkati in vsi mi z njimi, da bo končno že enkrat mir z tem covid sranjem ! ! !
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Izumitelj tehnologije mRNA cepiv Robert Malone je pozval vse starše naj dobro razmislijo preden dovolijo cepiti svoje otroke, ker ima blazno velike in nevarne nepopravljive stranske učinke. Naši mediji in vlada pa nas pozivajo k tem gnusnim dejanjem.