Jasno...če je pa cela oddaja skorumpirana in v naprej zrežirana...
Svinjo-jeb gjerkeš je bil za proodukcijo bog...pa ga je Borči prizemljil...in zdaj dela Garmin...
Preračunavam...
Ja, voditeljica Damjana in Dejo ter Mileno nikoli ni okarala. Pa so letele prasice in kuzle na vse strani. Zgleda, da je Boris prekrižal račune tudi POP TV, ko je vrgel iz igre Damijana, PANIKA. Sicer pa mi ni jasno,… ...prikaži več, zakaj še zmeraj Natalija vsakič omenja atija Damjana. Kot da je kmetija zaradi teh dveh pokvarjencev v incestnem odnosu. Golazen.
Jasno...če je pa cela oddaja skorumpirana in v naprej zrežirana... Svinjo-jeb gjerkeš je bil za proodukcijo bog...pa ga je Borči prizemljil...in zdaj dela Garmin... Preračunavam...
Ja, voditeljica Damjana in Dejo ter Mileno nikoli ni okarala. Pa so letele prasice in kuzle na vse strani. Zgleda, da je Boris prekrižal račune tudi POP TV, ko je vrgel iz igre Damijana, PANIKA. Sicer pa mi ni jasno,… ...prikaži več, zakaj še zmeraj Natalija vsakič omenja atija Damjana. Kot da je kmetija zaradi teh dveh pokvarjencev v incestnem odnosu. Golazen.
a šele zdej si ukopčal ? sej tud sta...incestna....gjerkeša...
Na splošno, Slovenija tako tudi izgleda.
Zanima me zakaj končno ne zaposlijo enga frizerja s katerim ne bo skregana....
Deja je sodelovala v tisti Kmetiji ko je zmagal ta kriminalec Faki kot prodajalka na trznici..hm tu nekaj smrdi..smrdi...