Šport /sport/zimski-sporti

Tako je Domnov uspeh odmeval čez mejo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miran945 23:05 14.februar 2026.

Bravo Domen. Imamo samo še šport, ki navdihuje. Pojte na volitve, čeprav so vsi isti. Med kvazi osamosvoitvinjo vojno, skirivali po bunkerjih in imeli zatočišča v Avstriji. Sedaj pa se trkajo. Sano en avion je prebil zvočni zid brez raket, pa so bili....

• biro51consulting 23:10 14.februar 2026.

Res je ! Sicer pa čestitke Domen. In čestitke JANIJU GRILCU, ki je vse te fante streniral za take tekme.

• Ender3 03:04 15.februar 2026.

Pa kaj D.Prevc žurnalovci znajo pisat hvalnice samo Dončiču in NBA ligi. Vse ostalo jim je malo mar in samo za sproti.

• Ender 22:02 14.februar 2026.

Srce mi divje razbija od sreče ko poslušam slovensko himno v čast Domna Prevca,,istočasno pa mi srce krvavi ob dejstvu da bo golub izgubil volitve ker ga bo premagal Janez Janša , In zato jočem ker bo golub izgubio volitve, ...prikaži več A res mora tako biti

• etvi 22:14 14.februar 2026.

Tudi jaz se veselim zmage Domna Prevca .. istočasno pa se veselim da bo nategun Golob izgubil volitve in upam končal prevarant, lažnivec, v arestu.

• kristina601 22:34 14.februar 2026.

pogrešam tetraparaplegika in duševno motenega Eder3m da komentira spet o JJ

• mateja04 23:15 14.februar 2026.

A res morate povsod opletat s to bedasto politiko in bedastimi politiki???!!!

• Puklastimiha 02:21 15.februar 2026.

Si ze pripravol bicikel, cifurcek Ender ?

• Ender3 03:00 15.februar 2026.

Prava zmeda okrog enderja. Original vas pozdravlja in želi še veliko neuspehov ob novem mandatu R.Goloba ..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.