Bravo Domen. Imamo samo še šport, ki navdihuje. Pojte na volitve, čeprav so vsi isti. Med kvazi osamosvoitvinjo vojno, skirivali po bunkerjih in imeli zatočišča v Avstriji. Sedaj pa se trkajo. Sano en avion je prebil zvočni zid brez raket, pa so bili....
Srce mi divje razbija od sreče ko poslušam slovensko himno v čast Domna Prevca,,istočasno pa mi srce krvavi ob dejstvu da bo golub izgubil volitve ker ga bo premagal Janez Janša , In zato jočem ker bo golub izgubio volitve,… ...prikaži več A res mora tako biti
Bravo Domen. Imamo samo še šport, ki navdihuje. Pojte na volitve, čeprav so vsi isti. Med kvazi osamosvoitvinjo vojno, skirivali po bunkerjih in imeli zatočišča v Avstriji. Sedaj pa se trkajo. Sano en avion je prebil zvočni zid brez raket, pa so bili....
Res je ! Sicer pa čestitke Domen. In čestitke JANIJU GRILCU, ki je vse te fante streniral za take tekme.
Pa kaj D.Prevc žurnalovci znajo pisat hvalnice samo Dončiču in NBA ligi. Vse ostalo jim je malo mar in samo za sproti.
Srce mi divje razbija od sreče ko poslušam slovensko himno v čast Domna Prevca,,istočasno pa mi srce krvavi ob dejstvu da bo golub izgubil volitve ker ga bo premagal Janez Janša , In zato jočem ker bo golub izgubio volitve,… ...prikaži več A res mora tako biti
Tudi jaz se veselim zmage Domna Prevca .. istočasno pa se veselim da bo nategun Golob izgubil volitve in upam končal prevarant, lažnivec, v arestu.
pogrešam tetraparaplegika in duševno motenega Eder3m da komentira spet o JJ
A res morate povsod opletat s to bedasto politiko in bedastimi politiki???!!!
Si ze pripravol bicikel, cifurcek Ender ?
Prava zmeda okrog enderja. Original vas pozdravlja in želi še veliko neuspehov ob novem mandatu R.Goloba ..