Ambrožu bo po vsej verjetnosti še fino žal, da se je zapletel s svetlolasko, ki je videti rahlo introvertirana, v resnici pa je pravi strup. Ampak saj ga je opozorila.
fora je samo v tem zakaj tako obešajo svojo ljubezen na veliki zvon...saj se je komaj začela...ko bosta skupaj živela se bo videlo...ne hvali dneva pred nočjo...sicer pa jima želim veliko ljubezni,da bi uspela .
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
foušarija na kile!!!! se reče srečno pa zdravo čimveč ljubezni med vama... ne pa ona je strup ali pa ta drugi komentar, jima dam samo 1 leto ITD: pofukani primitivni ljudje jebem vam mater!
Ambrožu bo po vsej verjetnosti še fino žal, da se je zapletel s svetlolasko, ki je videti rahlo introvertirana, v resnici pa je pravi strup. Ampak saj ga je opozorila.
Ambrož je ded, ne pa Gregor! Bravo Nina!
Naj jima bo najboljše vendar je vprašanje koliko se bo kateri prilagajal jaz jima dan kakšno leto.
fora je samo v tem zakaj tako obešajo svojo ljubezen na veliki zvon...saj se je komaj začela...ko bosta skupaj živela se bo videlo...ne hvali dneva pred nočjo...sicer pa jima želim veliko ljubezni,da bi uspela .
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
foušarija na kile!!!! se reče srečno pa zdravo čimveč ljubezni med vama... ne pa ona je strup ali pa ta drugi komentar, jima dam samo 1 leto ITD: pofukani primitivni ljudje jebem vam mater!