vsi cepljeni bodo testirani tudi z vsemi odmerki,ker so še večji prenašalci,žal to cepljenje še zdaleč ni dobro,najebali ste cepljeni
Tako je prav. Bo krucefiks imel kaj početi da bo po komentarjih stalno pizdil. To je očitno njegova edina zaposlitev in obenem tudi hobi. Le tako naprej, da boš pomemben vsaj tako se ceniš. V nov dan z visoko tumpastimi komentarji!
janez864,butl,to sem poslušal čez dan po radiu na hrvaškem ,ti se pa na glavo postav pa z trpalnicami bremzaj,če ti kaj ni prav,baš me briga
Mene tudi, pomembno je da razjezim pametnega krucefiksa. No pa pizdi naprej, ubožček. Imaš pa res prave informacije iz hrvaške.
in še vedno tisti,ki so cepljeni lahko delajo kar želijo ha fucking ha
Seveda vse zato, da se Slavko jezi in ima kaj od dneva.
Ceplenci lahko še zmaraj duge zarazijo, ker raztrosijo zarazo
kapibara1 če se le da piši slovensko, kar pa očitno ne znaš. A ne "zaraza".
janez nisem jezen...bolj začuden nad neumnostmi,ki jih delajo
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
vsi cepljeni bodo testirani tudi z vsemi odmerki,ker so še večji prenašalci,žal to cepljenje še zdaleč ni dobro,najebali ste cepljeni
Tako je prav. Bo krucefiks imel kaj početi da bo po komentarjih stalno pizdil. To je očitno njegova edina zaposlitev in obenem tudi hobi. Le tako naprej, da boš pomemben vsaj tako se ceniš. V nov dan z visoko tumpastimi komentarji!
janez864,butl,to sem poslušal čez dan po radiu na hrvaškem ,ti se pa na glavo postav pa z trpalnicami bremzaj,če ti kaj ni prav,baš me briga
Mene tudi, pomembno je da razjezim pametnega krucefiksa. No pa pizdi naprej, ubožček. Imaš pa res prave informacije iz hrvaške.
in še vedno tisti,ki so cepljeni lahko delajo kar želijo ha fucking ha
Seveda vse zato, da se Slavko jezi in ima kaj od dneva.
Ceplenci lahko še zmaraj duge zarazijo, ker raztrosijo zarazo
kapibara1 če se le da piši slovensko, kar pa očitno ne znaš. A ne "zaraza".
janez nisem jezen...bolj začuden nad neumnostmi,ki jih delajo