Ja, je luštna. Zelo. Ampak to ni njen atribut. Njen atribut je ojačan jeklen želodec.
Vsaka nosečnica je ljubka....
jao sigurn ma puding v glavi da ma tega sluzavca rada
lepa nosečnica ob takem grdem izmečku. FUJ
Kako misli to"svojo razširjeno družino"? Ali živijo vsi na kup ?Mojca namreč tisto svojo zastarelo kočuro prodaja ! Ene 3x predrago .
da pr teh letih ne znas zagajat je pa tud zalostno, nooooooo
Meni je bila najlepša Jovanka, pa Milka, pa Pepca, pa Zdenka.... ubogi otrok, ima za fotra etičnega lažnivca... ampak prilezel je pa visoko...glede na količino možganov..
Joj slovenci znate pa vsakega posebej komentirati pred svojim pragom pometite pa ne pjuvajte zakaj taki komentarji
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ja, je luštna. Zelo. Ampak to ni njen atribut. Njen atribut je ojačan jeklen želodec.
Vsaka nosečnica je ljubka....
jao sigurn ma puding v glavi da ma tega sluzavca rada
lepa nosečnica ob takem grdem izmečku. FUJ
Kako misli to"svojo razširjeno družino"? Ali živijo vsi na kup ?Mojca namreč tisto svojo zastarelo kočuro prodaja ! Ene 3x predrago .
da pr teh letih ne znas zagajat je pa tud zalostno, nooooooo
Meni je bila najlepša Jovanka, pa Milka, pa Pepca, pa Zdenka.... ubogi otrok, ima za fotra etičnega lažnivca... ampak prilezel je pa visoko...glede na količino možganov..
Joj slovenci znate pa vsakega posebej komentirati pred svojim pragom pometite pa ne pjuvajte zakaj taki komentarji