vsi ti lopovi majo nekaj delvcev , pa plačjo nekaj davka, , pa delajo biznis ... in potem je gospodarska rast od smdrljivih ribc gospodarska rast ... slovenistan
To je vse povsod samo inšpektorji nič ne delajo še vedno se nadure plačujejo v koverti imam več kot 30 let delovne dobe še nikoli nisem videl inšpektor da prišel do delovcev pa vprašal kako kaj pridejo v pisarni popijejo… ...prikaži več kako kavo dobijo kaj v koverti volk sit ovca cela tako se dela v Sloveniji.
enkrat lopov, vedno lopov....
1000 evrov. Za koliko ur dela, pa ni povedala?
v Sloveniji je takih lopovov ogromno, samo nobeden nima jajc da bi jih prijavil. Sodišča pa tako ali tako delajo za lopove
Vsi se poznajo in nobeden ne odgovarja za svoja dejanja. Pred zid in streljat
vsi ti lopovi majo nekaj delvcev , pa plačjo nekaj davka, , pa delajo biznis ... in potem je gospodarska rast od smdrljivih ribc gospodarska rast ... slovenistan
ne nabijaj, kradejo pa lažejo in se vadijo. najbrž tako kot ti
a jest nabijam, kaj pa jest nabijam, a zdej boš pa še ti mene jebal u glavo ... jebi se
A za šefico je vožnja na "sovoznikovem sedežu",počitek ???haha bi jo rad vidu ...torej ne 1. ampak celo 2 delavca sta bila 40 h na delu hkrati ....
SPAR lahko potroji nabavo njihovih izdelkov. Mene in normalnih Slovencev pač v SPAR več ne bo!
prodajajo stare pretečene ribce, folk v sunženjskih razmerah ... in to je slovenistan oaza mafijskih poslov sredi evrope ... katastrofa
To je vse povsod samo inšpektorji nič ne delajo še vedno se nadure plačujejo v koverti imam več kot 30 let delovne dobe še nikoli nisem videl inšpektor da prišel do delovcev pa vprašal kako kaj pridejo v pisarni popijejo… ...prikaži več kako kavo dobijo kaj v koverti volk sit ovca cela tako se dela v Sloveniji.
me zanima , če bo kdo vam leže, če ne bo nikogar, se jast javim, ... a ma kdo telefonsko
Kolikor mi je znano,je Špar takoj prekinil poslovanje in to tudi javno objavil!!!
resnica je nekje vmes, med eno in drugo stranjo.
Ja. Samo problem v tem je,vda če tudi damo resnico nekje vmes je še zmeraj zeloooo umazano ... Tako, da taki morjo zapret
Spel se kopriva!!!
resnica ni v mes , resnica je ena, to je požrešnost, pokvarjeni posli, korupcija, kriminal do konca ... vse jasno