Nisem Ruska_Zguba z votlo glavo ali lažnivi Stevanovič, da bi bil prfuknjen. Dokazano sta oba ena velika samovšečna, lažniva, nategunska prfuknjenca, ki mislita da vse vesta in se na vse spoznata.
To kar si na tej depolitizirani RTV greznici mislijo, je ona povedala nehote , ukiniti plačevanje tega komunističnega sranja in odpustiti vse družbeno politične delavce , po Dolančevo. Nisem volilec Resnice, ampak višek poniževanja drugače mislečih s strani družbeno političnih… ...prikaži večih MSM presstitutov mi gre na bruhanje.
Povedala je čisto resnico hote ali nehote, Stevanovič je največji nategun.
Odhebi retard prfuknjen!!!
Nisem Ruska_Zguba z votlo glavo ali lažnivi Stevanovič, da bi bil prfuknjen. Dokazano sta oba ena velika samovšečna, lažniva, nategunska prfuknjenca, ki mislita da vse vesta in se na vse spoznata.
Lepo si se opisal,hvala za podroben opis tvoje osebnosti!!!
Ne ga srat, a jaz lezem v rit morilskemu Putlerju in lažnivemu Stevanoviču, ali si to ti votla glava, debil.
Ruska_Zmaga 👎 spet si pozabil biti tiho.
Komu in zakaj bom tiho?!!! Kaj oa misliš da si!!!
Na njegovem mestu bi jaz držal gobec. Neresnice oz. laži pa izrekajo tako ali tako več ali manj vsi...
Četudi se je gospa nehote zmotila, ni nič zgrešila.
Kakšna medijska gonja proti nekom, ki je imel lapsus linguae..Jebeš nekega Stavanovića, ki nima za burek kamoli sedež v DZ.
ja njega ne bi volil bom pa volio golub pa makar znam da bo izgubio volitve ali ja bom volil golub
To kar si na tej depolitizirani RTV greznici mislijo, je ona povedala nehote , ukiniti plačevanje tega komunističnega sranja in odpustiti vse družbeno politične delavce , po Dolančevo. Nisem volilec Resnice, ampak višek poniževanja drugače mislečih s strani družbeno političnih… ...prikaži večih MSM presstitutov mi gre na bruhanje.
Tebi Plavi...gre vse na bruhanje kar ne zraste na Janezovem zeljniku.Pripraviti se boš moral na najhuje.
Bravo g. Stevanović! Upam da Resni.ca pride v parlament in malo razbrurka te folsile, ki se noter šlepajo že od 91'.
Folk ni glup, da bo takšne posameznike volil. Prej bo Ruparjev Pavel prestopil parlament kot populist z mehkim Ć.
Elen Batista Štader za kriminalca in lažnivca ni morala povedati drugega kot resnico.