Pa še nasvet-dva,katerega vam vaša "strokovnjakinja" ne bo razkrila... Najhujsi sovražnik oljčnega olja je sončna svetloba...torej najboljša embalaža je pločevinka in ne steklenica... In drugi nasvet-važna je kislost olja,katera se meri v procentih...vse nad 0,9% je "samo za pečenje"...in glede… ...prikaži več na to,da v naših trgovinah takšnega olja prakticno ni,pomeni,da nam prodajajo samo pomije.
Pa še nasvet-dva,katerega vam vaša "strokovnjakinja" ne bo razkrila... Najhujsi sovražnik oljčnega olja je sončna svetloba...torej najboljša embalaža je pločevinka in ne steklenica... In drugi nasvet-važna je kislost olja,katera se meri v procentih...vse nad 0,9% je "samo za pečenje"...in glede… ...prikaži več na to,da v naših trgovinah takšnega olja prakticno ni,pomeni,da nam prodajajo samo pomije.