Slovenija

Afera burgerji: Tako se je Logar odzval na očitke, da laže in zavaja

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 09:51 28.januar 2026.

Zdej vsaj vemo zakaj Lars & Sven firma ugaša, lastniki se nimajo časa ukvarjat z burgerji.

Garancija 10:32 28.januar 2026.

Vse gostinstvo bo propadlo,ker upokojencem ne dajo višje penzije

• rd2dmk2 10:51 28.januar 2026.

garancija, pa kaj bi ti rad da ti tale država še DA ? penzijo, zlato uro, vikend na morju in v hribih, kar vse to naj ti da poleg penzije. kar DA. si delal pa bi 40 let mislil kako ...prikaži več bo s penzijo. da ti nekaj povem bil sem 20 letni mulc ko sem prišel na prvi šiht in dobil v roke angleški cajtng in notri oglas za dodatno pokojnino. pa ni šlo iz juge tja v VB. ampak sem imel v glavi pri 20 letih. eni pa dons kaj vam bo kdo dal. ja ste dobil zastonj stanovanja, pa kredite v jugi, ki so propadli

• samo.jst 11:44 28.januar 2026.

L&S je mrtev, kolikor je meni znano... očitno imajo še razprodajo ostankov.

• bandit 11:25 28.januar 2026.

Dobro Logar v parlament boš prišel kot prvi na listi in ti ne bo potrebno peči burgerjev, ker jih ne znaš in jih ne bi nihče jedel. Znaš le lagati in se sprenevedati.

Garancija 10:30 28.januar 2026.

Minimalna plača skočila v sedmi razred,kaj pa minimalna penzija?

• Jernej65 10:47 28.januar 2026.

Penzija ni vezana na plače temveč na to koliko si vsa leta plačeval.

HAYVAN 11:50 28.januar 2026.

Nika naj raje shujša 50kg in se nauči delovnih navad,da ne bo skoz na puplo davkoplačevalcev.

• igorgeus 14:42 28.januar 2026.

Tebi in tvojim lažem še bog ne more pomagat. Direktno v pekel.

• irena213 11:59 28.januar 2026.

Janšev NIKOLI ne lažejo in zavajajo tako jim Bog pomaga.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.