Zdravje

Tako se je ministrstvo odzvalo na veliko podražitev pri Vzajemni

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 19:00 22.julij 2019.

Država naj se sekira za državne reči. Ko komunalci podražijo svoje storitve, kjer nima državljan niti minimalne možnosti izbire, za 10 ali 20 %, noben na vladi ne trzne. Voda je pa na koncu celo bolj pomembna od zdravnika.

• jakec1575 16:01 22.julij 2019.

Vzajemna in Adriatic v tem delu ne bi semla imeti dobickov, ker gre za javni interes. lahko imata do neke visine rezervacij, ki jih doloci ministrstvo. vse ostalo je obvezna kraja denarja iz denarnic državljanov. Potem je bolje eno samo ...prikaži več zavarovanje z visjo prispevno stopnjo.

Leon 07:58 23.julij 2019.

Kaj pa zdravstvena reforma in Bela knjiga Kolerjave ? Zapravila je milijone za svetovalce in odpravljanje dodatnega zavarovanja . In kaj počne gospa danes ? Menda vrtnari ,to kar edino obvlada .

Leon 08:02 23.julij 2019.

Vzajemna je bila ustanovljena z namenom dodatnega zavarovanja ,kar pa za Adriatic ne velja . Kolarjeva je bila med odgovornimi osebami Vzajemne !

• sam50 07:58 23.julij 2019.

Ja,čas dopustov in uživanja je,pa mora nekdo,ki bo ostal doma pomagati tistim,kateri potujejo v eksotične države in imajo siromaki velike stroške....

• wingspan15 08:45 23.julij 2019.

Sramota, sami si pa delijo blazne plače in dobičke.

Bella_McComas 18:17 22.julij 2019.

Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahk0 preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

• dusan11 17:59 22.julij 2019.

Nimaš jajc, da bi ukinil to zavarovanje in ga pripojil k osnovnemu

• Naklonsky 07:31 23.julij 2019.

Ne gre za jajca. Predstavnik šarcizma je skužil, da to ne pije vode.

Dimlietta 01:05 23.julij 2019.

Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.