Avdić, to ni bila šala, še manj smešna šala! Bila je podlost brez primere in zaradi tega bi ti delodajalec, ki kaj da nase, moral takoj pokazati vrata!!!
Avdić je itak primitivc, oz. en izmed najhujših primerkov, on je vse kar je dosegel samo iz norčevanja iz drugih. Direktor radia 1 bi te moral odpustiti sicer je tudi on primitivc
Avdić je že velikokrat dokazal, da je butelj. Vse za pet minut slave in poslušanost. Če se prav spomnim ima tudi ravnatelja na vesti. Očitno BNjegov EQ ne preseže hišnega praga. Ampak to se v Sloveniji posluša, pa če je še tako butasto.
Zubonja glupi, primitivni ,pritlehni,nagnusen osebek,ki misli da je posrecen humorist. Sem v zivo spoznal njegiv primitivizem. Pac,se kifelc je povrhu!
Touche. Ce je Avdic pravi komik, se bo nasmejal. :) Fantje, malo se sprostite. Avdic je neokusen in vcasih mu zmanjka dometa, ampak vesel sem, da v Sloveniji še ne zivimo v popolni politicni korektnosti. In Darko je dokazal, da je car.
Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća.Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najManje 7835 do 9454 dolara tjedno. --->>>>>>>>>>>>>>>>> www.Trade46.Com
Avdić je itak primitivc, oz. en izmed najhujših primerkov, on je vse kar je dosegel samo iz norčevanja iz drugih.
Avdić, to ni bila šala, še manj smešna šala! Bila je podlost brez primere in zaradi tega bi ti delodajalec, ki kaj da nase, moral takoj pokazati vrata!!!
Cela oddaja je bila ena patetčna Denisova predstava "za pozabit".... Tip je dosegel dno, samo da tega še ne ve.
O, mislim, da pa ve, samo poskuša še izsiliti čimdlje, kot je možno svojo bivši slavo...
vsakič je še bolj vulgaren in primitiven, in ne bodite presenečeni, če bo naslednjič še slabši.. škoda oddaje
Može Mujo iz sela,al selo iz Muje nikad.
Zanimivo oddajo pa si gedal a ne..
Avdić je itak primitivc, oz. en izmed najhujših primerkov, on je vse kar je dosegel samo iz norčevanja iz drugih. Direktor radia 1 bi te moral odpustiti sicer je tudi on primitivc
Avdić je že velikokrat dokazal, da je butelj. Vse za pet minut slave in poslušanost. Če se prav spomnim ima tudi ravnatelja na vesti. Očitno BNjegov EQ ne preseže hišnega praga. Ampak to se v Sloveniji posluša, pa če je še tako butasto.
Avdičeve šale meni nikoli niso bile smešne, to zdaj je pa prebilo sodu dno. Primitivno do kraja.
Le kaj lahko pričakuješ od človeka, ki parkira na invalidskih parkirnih mestih ? ? ? ? ? ?
Avdič je navaden smrdliv čef,, !!!!!!!
Zubonja glupi, primitivni ,pritlehni,nagnusen osebek,ki misli da je posrecen humorist. Sem v zivo spoznal njegiv primitivizem. Pac,se kifelc je povrhu!
Kreten omejeni, žal so vse druge besede neprimerne za to opico.
Pedigre ...
Za zanimivost sem si ogledal del prve oddaje Znan oglas ima svoj čas. Občutek sem imel, da imajo priseljenci iz bivših republik intimen žur.
Avdici so iz Nemčije,on je kvečjemu lahko Ficic.Aja,zakaj od Denisa žena klanja?Zato,da ji lahko lažje uletijo v rit tisti brez rok.HA HA.
Touche. Ce je Avdic pravi komik, se bo nasmejal. :) Fantje, malo se sprostite. Avdic je neokusen in vcasih mu zmanjka dometa, ampak vesel sem, da v Sloveniji še ne zivimo v popolni politicni korektnosti. In Darko je dokazal, da je car.
Avdicevega humorja pa sicer ne maram prevec. Je pa na nivoju slovenskih in bosanskih moznic, to je seljacki humor.
Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća.Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najManje 7835 do 9454 dolara tjedno. --->>>>>>>>>>>>>>>>> www.Trade46.Com