Sorry peter3, ampak si pomešal preveč besed, ki so nezdružljive z omenjenim osebkom: vrhunski, profesor, gospod :):):) Zresni se no! Strah me je kakšni so komentatorji, če so jim takšni "gospodi"!
Briga me, če vas malo v desno nosi, ampak kam natančno vas nosi veter pri Žurnalu, da poobjavljate objave že vsakega kvazi, pol-pismenega, neuravnovešenega osebka?!
Večno mlad...,in sončna očala bo nosil samo še ponoč,pa čekana se bosta povečala...😂😂😂😂.Kar se tiče Požarjevega komentarja,sem imel to isto v mislih že kar nekaj časa.Še lepo, gentelmensko se je izrazil...😂😂😂
Požarjeva faca zgleda kot neočoščena greznica. Ups saj tudi tvita tako. Kar zgleda tako, najbrz tudi je tako.
Požar poglej si svojo Barrrrbiko in boš spoznal ,da si star in zagaman dedec ,ki je fouš mladim damam.
Sorry peter3, ampak si pomešal preveč besed, ki so nezdružljive z omenjenim osebkom: vrhunski, profesor, gospod :):):) Zresni se no! Strah me je kakšni so komentatorji, če so jim takšni "gospodi"!
Briga me, če vas malo v desno nosi, ampak kam natančno vas nosi veter pri Žurnalu, da poobjavljate objave že vsakega kvazi, pol-pismenega, neuravnovešenega osebka?!
Bravo Katarina... luštna punca. Požar...gnoj od gnoja. Nižje ne gre v življenju..
Katarina, kar tako naprej. Naj te ne moti nek komentar odsluženega novinarja, ki ne ve kam s seboj.
Vse ti da vedeti, kajti bila je od punca lastnika žganjarne ob frančiškanski cerkvi- sina lastnice ozemlja, koder travca samoniklo uspeva..
Mislim, če ma pa ona humorne komentarje-bljaka+ pluck, od tega.. - Je bila še najbolj humorna, ko je poslušala nasvete od =0la
Umetna od glave do pete. Bruh.
Govori tako, kot da ima polna usta...umetna od peroksida na glavi, napumpanih žnabl do...
Pokaži sliko, pa da vidimo ideal lepote!Naravne!
Leon tiboš vedno mlad ker rdeči senestarajo.
Večno mlad...,in sončna očala bo nosil samo še ponoč,pa čekana se bosta povečala...😂😂😂😂.Kar se tiče Požarjevega komentarja,sem imel to isto v mislih že kar nekaj časa.Še lepo, gentelmensko se je izrazil...😂😂😂