Butelj zagamani, človek bi ti kar privoščil dvojno dozo takšne bolezni!!! A res misliš, da si koga nasmejal s svojim neumnim, otročjim, človeka nevrednim komentarjem???
stari ce sta ti in ona hotla met razumevanje in zasebnost, pol se pač ne bi izpostavla. kdor pa na dolgo in široko razlaga svoje osebne težave širnemu svetu - jaz ga ne jemlem resno...
Batom, to ti še ne daje pravice, da se norčuješ iz težko bolnih ljudi!!! Mogoče boš nekoč na njihovem mestu! In mene ne mešaj v to, ker sem le bralec in komentator, ki mu gobezdanje neodraslih in zlobnih osebkov gre na bruhanje.
je z večerjo navdušila zvezdniške goste...,res je, še posebej Damjan Murko. Ana, Ana
to je od preveč seksa... a nam niso učas razlagal, da lohk oslepiš od tega??
Ja, samo Tudi Zaradi Preveč samozadovoljevanja ter vsega ostalega Nečistovanja se lahko Isto zgodi !!! ! !!!
Butelj zagamani, človek bi ti kar privoščil dvojno dozo takšne bolezni!!! A res misliš, da si koga nasmejal s svojim neumnim, otročjim, človeka nevrednim komentarjem???
Prava dva sta se našla skupaj: batom in Boschtjan! Bebca!
stari ce sta ti in ona hotla met razumevanje in zasebnost, pol se pač ne bi izpostavla. kdor pa na dolgo in široko razlaga svoje osebne težave širnemu svetu - jaz ga ne jemlem resno...
Batom, to ti še ne daje pravice, da se norčuješ iz težko bolnih ljudi!!! Mogoče boš nekoč na njihovem mestu! In mene ne mešaj v to, ker sem le bralec in komentator, ki mu gobezdanje neodraslih in zlobnih osebkov gre na bruhanje.
Svoblodnež, mar še ne veš, da je v Vsakem hecu Tudi malo Resnice ??? !!! ???
Znana slovenka in huda diagnoza. Dobra kombinacija za rumeni tisk..
Ender, do sedaj sem te imel za zrelega, objektivnega komentatorja, sedaj pa ne vem, kaj naj si mislim o tebi.