Slovenija
4265 ogledov

Tako se Logar odziva na hude očitke Kaloha

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 15:45 18.november 2024.

Zakaj se ti kekci sami medseboj ne zmenijo. Zakaj to preko STA sporočajo javnosti kot dokaz medsebojnega nesodelovanja?.Zakaj le bi to moralo javnost zanimati. ?

NickMason 20:23 18.november 2024.

Da prikažejo vsaj nekaj da delajo🤣🤣🤣

• Ender3 20:35 18.november 2024.

👍Deloholiki kot njihov nezameljiv šef Ivek Jonsha..😂😅

• munja 17:09 20.november 2024.

Endrek, kaj se pa spet repenčiš. Saj te ni nihče vprašal za mnenje, ki je itak bedno.

• Holobjezakon 15:44 18.november 2024.

Ma moj glas. Eden redkih ki je mogoce kaj sposoben nardit od vseh ki so trenutno na razpolago.

NickMason 20:25 18.november 2024.

Pa smo tam ,kjer smo ,skozi ista pesem že 33 let ,bodi pameten no .ne več volit parlamentarcev ,a ni dovolj 33 let nategovanja in gledanje ena in ta istih in nastavljenih.

• Holobjezakon 04:58 19.november 2024.

On je na sceni ze nekaj casa. Ni prisel iz danes na jutri ko golopb in nas dragi sarac

NickMason 07:38 19.november 2024.

Bog ti da pamet,men pa denar,kaj si star 5 let

• munja 17:12 20.november 2024.

Nick koga boš pa volil, če so pa na listah samo tisti izpred 30. let, oz. 30 let?? Zato pa jaz sploh ne hodim več na volitve, ker ni kandidata, ki bi ga lahko volil.

NickMason 17:19 20.november 2024.

Kdor ne hodi na volitve naredi govejo uslugo omenjenim,jaz da glas za Resni.ca,čist simpl

• munja 17:21 20.november 2024.

Nick kaj ti pa koristi glas za resni.co? To je ravno tako, kot ne bi šel na volitve.

NickMason 17:34 20.november 2024.

Vem pa točno na kateri strani sem,takšno razmišljanje ne spremeni stanja ,kakor ti praviš,mal več korajže pa bo,ne biti naiven ,a ni dovolj 33 let laži,zavajanja ,lopovščine.Tudi tvoj odgovor na to vem že ,da bodo tudi ti še hujši.Zbudi se ...prikaži več že enkrat za vselej.

• munja 21:57 20.november 2024.

Nick tudi jaz vem, na kateri strani sem. Ampak problem je v tem, da mlajše generacije politika sploh ne zanima in mislim, da je to kar velik problem, ker ni kandidatov. Tako se na volilnih listah pojavljajo že nekajkrat prežvečeni ...prikaži več politiki, ki so... sam veš kaj. In kaj zdaj??? Starih nočem volit, novih pa ni!!!

NickMason 22:05 20.november 2024.

Večina pa ne gre volit,ostanejo zagriženi in ..... kaj čem pisat ,valjda nisi zabit

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.