Stevilne? Glede na to, da vsaki, ko je nekaj vec "okuzenih" veselo porocate v %, pa dajte se sedaj. Se pravi 14 domnevno ponarejenih testov na kolko desettisoc prehodov, koliksen % je to? Idioti pisunski!
Se strinjam, ampak bistvo mojega komentarja je v tem, da imamo vedno enosmerno porocanje na racun globalosticne agende (strasenje s stevilkami laznih testov, cepiva so dobra in to je to, strokovnjakom v medijih in politikom je potrebno zaupati brezpogojno, kdor… ...prikaži večr misli drugace je pristas teorije zarot....)
Ne verjamem. Propaganda. Da je ZARES enim Slovencem tako nujno hiteti v Istro ali Kvarner, da ponarejajo papirje hitri test ali PCR? Tudi izgovor, da so želeli pomagati pripraviti znani bazen, me ne prepriča. So testirali hrvaške obmejne organe? Dajte… ...prikaži veče no. Propaganda. Je gospod Hojs naročil to vsebino?
Jaz pa verjamem. Ljudje si prodajo ime za pest graha. Upajo na slaboumnost organov kontrole in pregona. Žal so ti ponarejevalci zelo naivni. Pa veliko je še neodkritih...ha-ha, čakajo jih na povratku cel teden do nedelje. Pa da ne bo… ...prikaži več pomote, najprej hrvaški, nato še slovenki...
Zanima me,če bodo hrčki tako kontrolirali tudi Nemce,Avstrijce,Italijane ipd.?
Pravilno je, da so neodgovorneži kaznovani. Še en razlog več za izdajo cepilnega potnega lista!
Naj te ime "potni list" ne zavede. Ce bomo tiho, ti bo to kmalu tudi "potni list" za gledalisce, javni prevoz, gostilno, knjiznico, fitnes...
Ko ga dobiš, naredi kuj selfić z njim in ga obesi sebi okoli vratu.. Psi ga imajo že najmanj 15 let- če ne več..
Ko bo hrčkom voda tekla v grlo in to bo kmalu bodo še hudiča spustili čez. Pokvarjenci hrvaški
Tako je, takrat bodo zamižali na obe očesi pa še hlače bodo dol dali, drugače jim bo sezona šla pa pa.
pa še jozicomurn slekli da ne bi hlač zaman dol dali. Ko jo bodo videli se bodo brž oblekli.
Brko. A, ja. Sedaj je lagati, ponarejati, se delati norca iz ljudi že vrlina?
Ivo5 Kaj pa drugega počnejo nam hrčki ko da nas že celo zgodovino nategujejo
a protestirat pa nočete,ponarejat pa ja
Pravilno naj preverjajo če so testi pravi,če niso niso krivi Hrvati,ampak naši goljufi
Stevilne? Glede na to, da vsaki, ko je nekaj vec "okuzenih" veselo porocate v %, pa dajte se sedaj. Se pravi 14 domnevno ponarejenih testov na kolko desettisoc prehodov, koliksen % je to? Idioti pisunski!
Če je samo en ponarejen je to odločno preveč. Preziram vse, ki goljufajo na račun mojega zdravja.
Se strinjam, ampak bistvo mojega komentarja je v tem, da imamo vedno enosmerno porocanje na racun globalosticne agende (strasenje s stevilkami laznih testov, cepiva so dobra in to je to, strokovnjakom v medijih in politikom je potrebno zaupati brezpogojno, kdor… ...prikaži večr misli drugace je pristas teorije zarot....)
@ gggg - začni se spraševat, kdo vse že guljufa s tvojim zdravjem.. od rojstva naprej..
@kapibara: nehaj se ozirati na druge in sam počni to kar je prav. Potem bodo tudi drugi začeli delati prav.
Sami so si krivi, kaj pa šparajo evro-dva za boljši ceglc, ki prenese večkratno preverjanje.. So stvari, pri katerih se NE splača šparat...
Ne verjamem. Propaganda. Da je ZARES enim Slovencem tako nujno hiteti v Istro ali Kvarner, da ponarejajo papirje hitri test ali PCR? Tudi izgovor, da so želeli pomagati pripraviti znani bazen, me ne prepriča. So testirali hrvaške obmejne organe? Dajte… ...prikaži veče no. Propaganda. Je gospod Hojs naročil to vsebino?
Hrvati sedaj bolj dosledno kontrolirajo. Se bojijo da bi Hojs z mamo spet prišel delat kontrolo nad hrvaškimi mejnimi organi.
Jaz pa verjamem. Ljudje si prodajo ime za pest graha. Upajo na slaboumnost organov kontrole in pregona. Žal so ti ponarejevalci zelo naivni. Pa veliko je še neodkritih...ha-ha, čakajo jih na povratku cel teden do nedelje. Pa da ne bo… ...prikaži več pomote, najprej hrvaški, nato še slovenki...