Seveda je pozitivnih več,ker je opravljenih tudi veliko več testov .Vsi bi radi na Hrvaško in druge južne države in se zato množično testirajo.Ukrepov pa si tako ali tako ne bodo upali zaostriti,ke potem Hojs ne bo mogel iti plačat… ...prikaži večt položnic,Kacin pa spucat bazena.
Dokler bo vlada podpirala turistične in delovne migracije, bo stanje temu primerno. Naj se nehajo sprenevedat in smešit, naj končno sprejmejo kakšen proaktiven ukrep. Banda diletantska !
Ivekova dušebrižnika, meni politika visi, trenutna pa, še posebej in ni denarja, da bi jo zagovarjal in branil. Očitno pa sta vidva od nje poslovno odvisna za povrh pa dobita še sendvič in sok. Halid...ti boš lokomotiva jaz pa ti… ...prikaži veči bom pel.. Dancing With Tears in My Eyes od Ultravoxa iz časov ko tebe, še ni bilo.
Danes sta vljudno vabljena na protest, da se pobliže spoznamo.😂
Jaz sem,verjel ti meni ali ne,videl 3 leta nazaj Charlize Theron v Lidlu v BTC... .Ona in kilav varnostnik,okoli 2 metra,oba v belem,tista omara je bila pred mano,ona se je pa skoz prepogibalal,pa črne tangice.... . Takrat nisem vedel,da je… ...prikaži več ona(imela črne lase do pol vratu),ker če bi zdaj to bilo,bi jo najmanj vščipnil za rit...,pa da se midva z njenim varnostnikom zmeniva... .
kako pa da smo potem že skoraj vsi v ru conah? Me prav zanima kakšno število okuženih se bodo izmislili zaradi protestov, ki pa žal sovpadajo z počitnicami in počitnikovanjem, za katere pa je žegn dala vlada.
Seveda je pozitivnih več,ker je opravljenih tudi veliko več testov .Vsi bi radi na Hrvaško in druge južne države in se zato množično testirajo.Ukrepov pa si tako ali tako ne bodo upali zaostriti,ke potem Hojs ne bo mogel iti plačat… ...prikaži večt položnic,Kacin pa spucat bazena.
Dokler bo vlada podpirala turistične in delovne migracije, bo stanje temu primerno. Naj se nehajo sprenevedat in smešit, naj končno sprejmejo kakšen proaktiven ukrep. Banda diletantska !
Ti se pa že enkrat odloči kaj hočeš. Če je zaprto ti ne paše, če je odprto ti zopet ne paše. Pač ni prava vlada, da bi ti karkoli pasalo.
Ender3,kaj ko bi se midva šla vlakca.Jaz,kot močnejši člen predlagam najino himno,"ULTRAVOX - Visions in blue".
Ivekova dušebrižnika, meni politika visi, trenutna pa, še posebej in ni denarja, da bi jo zagovarjal in branil. Očitno pa sta vidva od nje poslovno odvisna za povrh pa dobita še sendvič in sok. Halid...ti boš lokomotiva jaz pa ti… ...prikaži veči bom pel.. Dancing With Tears in My Eyes od Ultravoxa iz časov ko tebe, še ni bilo. Danes sta vljudno vabljena na protest, da se pobliže spoznamo.😂
Jaz sem,verjel ti meni ali ne,videl 3 leta nazaj Charlize Theron v Lidlu v BTC... .Ona in kilav varnostnik,okoli 2 metra,oba v belem,tista omara je bila pred mano,ona se je pa skoz prepogibalal,pa črne tangice.... . Takrat nisem vedel,da je… ...prikaži več ona(imela črne lase do pol vratu),ker če bi zdaj to bilo,bi jo najmanj vščipnil za rit...,pa da se midva z njenim varnostnikom zmeniva... .
Ender, če pridema, nama boš zapel ''EU je banda tatov'' tako kot ste ponoreli levičarji tulili v CD 2013?
To ne bo šlo dolgo s tem covidom.... .Traja dobro leto,pa vsi piskajo.
kako pa da smo potem že skoraj vsi v ru conah? Me prav zanima kakšno število okuženih se bodo izmislili zaradi protestov, ki pa žal sovpadajo z počitnicami in počitnikovanjem, za katere pa je žegn dala vlada.