EU Arbitraža se spoštuje in Piranski zaliv je tudi naš, a ne, glupi butalci, ki jim še zmeraj financirate propadajočo državo s turizmom in regresi, medtem ko nimate za burek! Pravi butalci!
In kaj ima skupnega arbitraža z vučkotovo psihozo? Kaj konkretno ima povprečen človek od arbitraže? Seje se sovraštvo in v čigavem imenu? Glede ribištva, bo smiselno, da preživi še tistih pet rib v naši mlakici, mar ne?
Glede na tvoj visok iq, sem pričakoval dokaj dolg esej, poln argumentov, pojasnil in z noto razumevanja. Naj ponovim vprašanje! Kaj konkretno imaš ti od arbitraže?
Kako pa kaj sektaška golazen? Vaš nezamenljivi vodja je bil nekoč komunajzer. Dokler ga niso nogirali in je postal maščevalen revanšist. To je njegov pravi značaj..
klasicna vuciceva. vsi mediji pod nadxorom vucica niso porocali o padlem nadstresku. slo je za molk pravice. hrvaski mediji so pozvali vse srbe, da porocajo informacije za objavo. vse gradbene pogodbe so tajne, kitajci so krovni, srbske sns luknje od… ...prikaži več podjetij pa izvajalci teh nevarnih gradbenih investicij. 7,2 mrd eurov investicij preko kitajskega krovnega sklada v sns podizvajalce. vlada in predsednik drzave vaginousti si resujejo kozo.
EU Arbitraža se spoštuje in Piranski zaliv je tudi naš, a ne, glupi butalci, ki jim še zmeraj financirate propadajočo državo s turizmom in regresi, medtem ko nimate za burek! Pravi butalci!
Vse si dobro opisal ! 👏👏✍
In kaj ima skupnega arbitraža z vučkotovo psihozo? Kaj konkretno ima povprečen človek od arbitraže? Seje se sovraštvo in v čigavem imenu? Glede ribištva, bo smiselno, da preživi še tistih pet rib v naši mlakici, mar ne?
Ne strinajm se s tem o propadajoči državi, ker jim trenutno zelo dobro kaže.Kdo je pri arbitraži bil butalec pa mislim da se zelo dobro ve.
Kaj tu ni jasno, loleka? Tipična dva butalska koristna idiota, ki imata IQ zlate U ribice!
Glede na tvoj visok iq, sem pričakoval dokaj dolg esej, poln argumentov, pojasnil in z noto razumevanja. Naj ponovim vprašanje! Kaj konkretno imaš ti od arbitraže?
Ustaši marš tudi iz Slovenije..
Mark035, četniki prosti vastop v SLO?
Največ komunajzarske golazni. Vse ostalo je pod pragom entitet!
Kako pa kaj sektaška golazen? Vaš nezamenljivi vodja je bil nekoč komunajzer. Dokler ga niso nogirali in je postal maščevalen revanšist. To je njegov pravi značaj..
Take kot si ti bi trebalo nagnat.
Vučiću se stalno nekaj dogaja..Veliko stvari mu rešuje ulica.
Hrvati včasih res znajo bit prava govna. Ima Vučić kr prav.
govno si ti ko si se rodil .......škoda da tvoj otac ni imel kondoma takrat ko je delal na tvoji mami
Syn podpis
Syn tudi jaz ✍
slavauk22, reči fotru da ti potisne prst v rit. Ker si mi zdi da ti že res manjka.
Tako imate svobodne medije , da ste pripisali krivdo za nesrečo Novomeškemu zavodu za spomeniško varstvo !! Marš bagra in stoka Vućićeva !
Se ne bi čudil! Saj je srbin in imajo travme o tem kako so drugi krivi za njihovo bedestočo...
Na koncu še bo izpadlo tako kot da so jim Hrvati podrli nadstrešek.Dvakrat ni za reč.
klasicna vuciceva. vsi mediji pod nadxorom vucica niso porocali o padlem nadstresku. slo je za molk pravice. hrvaski mediji so pozvali vse srbe, da porocajo informacije za objavo. vse gradbene pogodbe so tajne, kitajci so krovni, srbske sns luknje od… ...prikaži več podjetij pa izvajalci teh nevarnih gradbenih investicij. 7,2 mrd eurov investicij preko kitajskega krovnega sklada v sns podizvajalce. vlada in predsednik drzave vaginousti si resujejo kozo.
Piši kako govoriš !
Podobnost z golobizmom je zgolj slučajna….
Podobnost z JJ pa niti malo slučajna. Takšni avtokrati skup letajo in sodelujejo, če ne prej pa pred volitvami..Še pomnimo @naklonsky ..
A se je začela 4. balkanska vojna, od kar me ni bilo v Sloveniji? Samo vprašam...
Temu se blede.