Slovenija
4594 ogledov

Tako Tonin snubi Logarja

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Facja 13:39 02.avgust 2023.

Logar ima v možganih vgrajen čip, ki se imenuje JJ. Logar pa je po vgraditvi tega čipa (že pred leti) dobil oznako Logar 2.0

StarMačk 15:40 02.avgust 2023.

Jaz pa sem prepričan, da je Logar precej bolj brihten kot nekateri menijo, med njimi tudi JJ!

• Facja 17:01 02.avgust 2023.

Če je res bolj brihten (in ob tem še pošten) se ga bom jaz najbolj razveselil. Imam namreč več kot dovolj slovenskega sranja kučan-janša že 35 let od Roške naprej. Zato je Slo v kameni dobi, brez srednjega sloja, brez ...prikaži več neodvisnih pokončnih ljudi, rodnost upada in svetlobna leta daleč od Švice.

StarMačk 17:27 02.avgust 2023.

Se absolutno strinjam!

• lojs 17:53 02.avgust 2023.

zato ker imate v glavi vgrajen čip jj, ste volili musarco, zdaj jo pa glejte, pa poslušajte njeno basiranje

StarMačk 18:47 02.avgust 2023.

lojs ti spet po stari navadi nekaj prosto po Prešernu, oz. kar se ti v sprogramiranem čipu skuha, a ne!? No, "da te potolažim" naj napišem, čeprav mi ne bi bilo treba, ampak glede na to, da sem o tem ...prikaži več pisal že po volitvah, "posebne škode" ne bo! V prvem krogu sem volil svojega kandidata, nato sprva sploh nisem nameraval na volišče, ampak sem si vseeno le premislil in glas dal Logarju, ker se mi je zdelo, da bo med "finalistoma" šlo bolj na tesno kot potem je! In ni mi žal, razen rezultata seveda!

Anion6anion 17:23 02.avgust 2023.

Hojs v Bruslju? To bo burleska

• Pierre 07:56 04.avgust 2023.

Vidim Grimsa v Bruslju kako kaže svoje slike A4 formata poslancem s tisto mrko mrtvaško faco... jao Bože nedaj!!!

• lojs 18:00 02.avgust 2023.

logar, ki je kandidiral za prezidenta rs, je dobil daleč največje število glasov in za njega je nek toninček mišji prdec ... aja zdej je pa luda mila najbolj priljubljena , ja res je, verjamem vsem anketam, v katerih sploh ...prikaži več ne sodelujem ... takoj ko gre za neko sodelovanje , se slovenčkom začne mešat v glavi, ker potem je konec tega umazanega športa, v katerem slovenček najbolj uživa

• Plavi-mil 20:23 02.avgust 2023.

Zakaj ga snubi pokvarjen klerikalec, zato ker je G. Logar največja grožnja lude mile in NS, to je samo finta v levo pokvarjenega klerikalca.

• leonardo 16:54 02.avgust 2023.

No, do danes sem šel še vsakokrat volit. Odločil pa sem se, da tokrat za evropski parlament ne bom šel. Po vseh barabijah, ki prihajajo na plano, ki jih počnejo, mislim, da se s to svinjarijo ne strinjam.

• jezero 12:08 02.avgust 2023.

Za prevaranta bi bil Bruselj pa prava rešitev. Morda ga bo pa Janša popolnoma potopil!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.