aja, naj se pelje v predsedniškem avtu in celemu svetu pove evo me tukaj sem streljajte.ampak treba je pisat neumnosti, in najbolj žalostno je da se je avtor samo sebe spravil v zadrego. to in nič drugega.
Daje ga nostalgija za dobrimi starimi časi. Nima na razpolago blindiranega Zaporožca, se še vedno počuti bolj varnega v osovraženem nemškem avtu. In on o Rusiji kot svetovni velesili, ko se bo Scholz vozil v Zaporožcu, mu bom verjel.
brez vezen članek
Kdo piše tako amaterske članke in še s slovničnimi napakami po vrhu? Sramota. 🥱
aja, naj se pelje v predsedniškem avtu in celemu svetu pove evo me tukaj sem streljajte.ampak treba je pisat neumnosti, in najbolj žalostno je da se je avtor samo sebe spravil v zadrego. to in nič drugega.
Pač ni praznoglavec, kot Nato smrduhi, za katere je vse rusko sedaj nično. Bedni ste.
Pišmevuh 👍 ne predstavljam se Stotelberga v aurusu..Bil bi presedan ...
Ja in?!!! Samo da se Putina in Rusijo prikazuje v slabi luči!!! Amaterski članek bednih novinarjev!!!
Pantani 👍👏👏👏
Ko se bo prisel peljati cez most naslednjic, bo imel na razpolago limousinenservice iz Kieva, Leoparda II !!!
Daje ga nostalgija za dobrimi starimi časi. Nima na razpolago blindiranega Zaporožca, se še vedno počuti bolj varnega v osovraženem nemškem avtu. In on o Rusiji kot svetovni velesili, ko se bo Scholz vozil v Zaporožcu, mu bom verjel.
Ker ljubi okupatorska jajca!
Kmalu teh jajc ne bo več, če jim putko ne bo dal plina ali pač, bo na njih pisalo made in China.