Podnebni ekstremi značilni za medledene dobe ...Z vidika planeta gledano ni omembe vredno, za nekoga, ki mu je pravkar hišo odneslo pa gotovo katastrofa...
Pravzaprav mi je vseeno kam gre trend temperatur, malcek me motijo senzacionalisticna porocanja in kataklizmicne napovedi. Vsak malo vecji odklon nam napovedujejo vse zivo, vsi pa vemo da stres za nic ni dober.
Nika Kovač je takrat s celotno levico na svoji strani nasprotovala, da bi se kakorkoli reguliralo naše vodotoke, celotno javnost so prepričevali, da gre pri njihovem boju za “čisto pitno vodo”! No, in zdaj imate, kaj bluzite! Pa imejte ‘svoboto’!
Podnebni ekstremi značilni za medledene dobe ...Z vidika planeta gledano ni omembe vredno, za nekoga, ki mu je pravkar hišo odneslo pa gotovo katastrofa...
Točno tako!
Lani susa = globalno segrevanje, letos poplave in hladni val = zacetek ledene dobe…. Le kaj porecejo aktivisti vseh vetrov o cudezih narave?
Svetujem, da si pogledaš: "zanimivo/sonce-se-obnasa-nenavadno-prihaja-ledena-doba.html"...
Pravzaprav mi je vseeno kam gre trend temperatur, malcek me motijo senzacionalisticna porocanja in kataklizmicne napovedi. Vsak malo vecji odklon nam napovedujejo vse zivo, vsi pa vemo da stres za nic ni dober.
To pa je tako imenovano sodobno novinarstvo ko v lovu za prevlado poizkušajo iz vsakega kupa dreka delat senzacijo.
Židovski mediji so pa danes padli v element... :) :) :)..
še dobro da imamo Niko Kovać. Ona vas bo rešila. Njej pišite za pomoč. Za obtežit kej je menda dobra
V trenutni situaciji tvoji veleumni komentarji niso primerni.
Janezove priče se naslanjajo ob nesrečah drugih .
Leon bolj janezovi zveličarji!!!
kdaj pa bo primeren komentar? ko ne bo nikogar zanimalo zakaj gre za nevladnike 140 MIO EUR /metelkovce za sanacije hudournikov pa zmanjka denarja....
Nika Kovač je takrat s celotno levico na svoji strani nasprotovala, da bi se kakorkoli reguliralo naše vodotoke, celotno javnost so prepričevali, da gre pri njihovem boju za “čisto pitno vodo”! No, in zdaj imate, kaj bluzite! Pa imejte ‘svoboto’!
Me zanima, kako bo sedaj golob, musarca in ostali (ne)vladniki pomagali ljudem?
Že pomagajo. Odmaknili so se od dogajanja, kakšna sentimentalna fraza pa še pride. In to je to!