Res lahko pohvalim lepote slovenije,vendar žalostno in resnično le naravne lepote....vse ostalo je en veliki pickin dim od države,,,,zivìm v nemčiji dragi moj in jo hvalim po dolgem in počez...njene lepote dobre plače in kvalitetno življenje....sem dovolj povedal?
Filmček je amaterski in nikakor ni primeren za "uradno reklamo"...
Slovenija je preveč lepa, da bi jo predstavljali takšni zmazki...
Je pa lepo da navdušuje turiste, vendar ne pretiravajte s svojimi bedastimi naslovi..
Čudovito, kako tujci hvalijo lepote naše Slovenije, ko bi njo le znali tudi sami.
Res lahko pohvalim lepote slovenije,vendar žalostno in resnično le naravne lepote....vse ostalo je en veliki pickin dim od države,,,,zivìm v nemčiji dragi moj in jo hvalim po dolgem in počez...njene lepote dobre plače in kvalitetno življenje....sem dovolj povedal?
politiko in standard s tem povezan naj ne vpliva na naravne lepote, ki jih imamo doma. Je pa treba jesti, se strinjam.
Filmček je amaterski in nikakor ni primeren za "uradno reklamo"... Slovenija je preveč lepa, da bi jo predstavljali takšni zmazki... Je pa lepo da navdušuje turiste, vendar ne pretiravajte s svojimi bedastimi naslovi..
Potem pa ti naredi boljšega.