Ti res nimaš vsega pošlihtanega v glavi, zaskrbljena fajonka zlizana z SDS, to pa ja, končno je za propad komunistov kriv JJ, če je to res, naj kar bo, dam za pijačo, pa še za propad stranke SS taubija je… ...prikaži veča je lahko kriva SDS, samo naj se izpolni, da bo mir pred zblojenimi levičarji.
SD se zlizuje z SDS..Sploh ne vedo kaj jih čaka pod Janezovo demokracijo. Po receptu poizkusi, prežveči in izpljuni..To so politični terminatorji, kaj jim ni jasno..
Fafajon je lahko vesela, da ni na listi za Dob, skupaj s Prdnikom in ostalimi zlizanimi z SDS mafijo..
Ti res nimaš vsega pošlihtanega v glavi, zaskrbljena fajonka zlizana z SDS, to pa ja, končno je za propad komunistov kriv JJ, če je to res, naj kar bo, dam za pijačo, pa še za propad stranke SS taubija je… ...prikaži veča je lahko kriva SDS, samo naj se izpolni, da bo mir pred zblojenimi levičarji.
Star udbaš, njegovi predniki so bili partizani (morilci?????), ne more iz svoje kože, a ne?
Stane, ne drži..Moj deda je rešil več kot 50 domobrancev....ko mu je "šarec" zaštekal..
SD se zlizuje z SDS..Sploh ne vedo kaj jih čaka pod Janezovo demokracijo. Po receptu poizkusi, prežveči in izpljuni..To so politični terminatorji, kaj jim ni jasno..
Mi je prav vseeno, kako se ob koritu razvrstijo prašiči v svinjaku, da le ostanejo tam in mi ne svinjajo po mojih prostorih.
Oba zelo težko preneseta poraz in ga vohata...........
Vse bo tako, kot bo ata Kučan zmurglal.
Bolje to, kot tisto, kar bo Ištvan recikliral..