Kaj sedaj, ko se Petrolu dvigne marže pa ne bo motenj s preskrbo energentov. Še en dokaz kako je desnica izkoristila volitve. Krivili so pa Golobovo vlado..
Še ena kraja pred mirovnim sporazumom med Iranom in ZDA v petek ... Savdijski šejk: 'Tudi če bi za 10x povečali izvoz nafte, bi nafte bilo še za najmanj 1000 let.'. Strašijo nas pa da bo zdaj zdaj zmanjkalo.
Oh Jakec, jakec...Ko plačam gorivo mi dol visi koliko iz moje denarnice gre za maržo, koliko trošarino, koliko... Važna je le zapis minus zneska na mojem bančnem računu. Glede @labitina pa- levaki so inovativni v lupljenju nas državljanov, zato ne… ...prikaži veče bi dvignili ceno na 2€/l ampak bi se pokazali velikodušni in bi jo dali na nižjo ceno od Janše na npr. 1,5€ za pol litra ali 1€ za deci. Ples pač pusti posledice in iz levaka naredi še večjega bedaka.
Mene sam zanima kje je Pišek in kompanija, ki je bla tko glasna glede cen nafte...zakaj jih sedaj ni od nikjer? Aja sej res k so Janšisti!!!
HAHA!! desničarji bojo križali janšo
nebodo...desničarji so pač glupi...in če bi jim Janšari pobral penzijo, plače in vse bi še vedno vpil ZIVEL NAM JANŠA...ON DELA ZA NAS!!!
Cena bo padla seigurno je rekel jj razen če spet ne laže
Kalimero ma vas rad....Petrol ma vas rad.....
Kalimero je čist utihnil,samo da je blagajna njegova
Kaj sedaj, ko se Petrolu dvigne marže pa ne bo motenj s preskrbo energentov. Še en dokaz kako je desnica izkoristila volitve. Krivili so pa Golobovo vlado..
Vir: Računalniške novice https://share.google/1zBwPTfDvUJ2tI615
Še ena kraja pred mirovnim sporazumom med Iranom in ZDA v petek ... Savdijski šejk: 'Tudi če bi za 10x povečali izvoz nafte, bi nafte bilo še za najmanj 1000 let.'. Strašijo nas pa da bo zdaj zdaj zmanjkalo.
Će bi bili usrani golubi na vlasti bi gnes bilo gorivo 2evri
ne bluzi. kar nekaj na pamet. narza je visja za trgovce. cena pa s premirjem pada na svetovnem trgu. v rt si vtaki take komentarje.
Oh Jakec, jakec...Ko plačam gorivo mi dol visi koliko iz moje denarnice gre za maržo, koliko trošarino, koliko... Važna je le zapis minus zneska na mojem bančnem računu. Glede @labitina pa- levaki so inovativni v lupljenju nas državljanov, zato ne… ...prikaži veče bi dvignili ceno na 2€/l ampak bi se pokazali velikodušni in bi jo dali na nižjo ceno od Janše na npr. 1,5€ za pol litra ali 1€ za deci. Ples pač pusti posledice in iz levaka naredi še večjega bedaka.
Spet se klet oglaša in si ščiti komentarje. Bog se vas usmili janšizma in enoumja..
labatina in oneh ... pa kje vas najdejo, še AI bi znal napisat bolj pametne komentarje kot vajin intelekt.