kam gre ta svet ? nekateri naveličani, ne vedo kako zapravi dnar, ki ga majo v izobilju, drugi se komaj preživljajo ... ta svet ljubijo tisti, ki sedijo na milijardah in se v vsem izobilju še kako bojijo smrti, medtem… ...prikaži več ko revež komaj čaka, da ga matilda obišče
Kaksno vlogo inamo mi z jugoplastiko.Yugonostalgiki na udaru,se vidi,da so volitve blizu.Hebala vas yuga in ta balkanska ciganija,ne vem,kaj vidite v tem sranju.
Janci,neeeee.A ti se funkcioniras?Zivcki pa to?Glej:beri pocasi,da bos boljse razumel:napisem ze stotic:ocitno vseeno razumes,kar pisem In toliko si zabit,da ne dojames,da si psihicno tako labilen,da mi je velik uzitek,ko zacnes pribijat s sumniki.Pa se NAMERNO ti pisem brez sumnikov.Dobronameren nasvet,preden… ...prikaži več pristanes v Oolju:daj me na ignore.in....get a life...kako se ti sploh da ubadat s stresicami?Ce imas viska casa,kvackaj.Janci,ne mores ti brez mene😁
ej, Ivanov pudelj ... Ne le, da spuščaš šumnike, še razmikov med ločili ne znaš delati. Se vidi, da si na socialki, pa imaš čas. Daj povej, a bi ti spet umlaute uvedel? A bi bil potem Lövebites? Kak cepc ...
A ti se imas za Toporisica?Cudno,da me tudi ti razumes brez sumnikov.
Imam nekaj v mislih,pa se nikakor ne morem spustiti na tvoj nivo komunikacije in primitivnosti.Ne gre in ne gre.Na sreco.
Prihajajo islamisti jih je treba obut, in zakaj ne že v isprobane opanke.
To je pa še doma nekje v kleti, mislim da so stali kot bi danes rekel 5 € samo nimajo Guči znaka. Ogabno.....
ajej koliko žuljev so mi kot otroku naredili tile gumi čevlji... gucci bo priskrbel posel pedikerjem, ko bodo vse fine gospe ožuljene ;) LOL
Joj, le kam gre ta svet.
kam gre ta svet ? nekateri naveličani, ne vedo kako zapravi dnar, ki ga majo v izobilju, drugi se komaj preživljajo ... ta svet ljubijo tisti, ki sedijo na milijardah in se v vsem izobilju še kako bojijo smrti, medtem… ...prikaži več ko revež komaj čaka, da ga matilda obišče
Te grde sandale smo imeli samo za v morje. Potem nanadoma niso več grde. Če pa so jih avtorji nosili na promenadah, pa je to njihov problem.
Sandale 10€, Guccijev znak, pa 480€.
Kaksno vlogo inamo mi z jugoplastiko.Yugonostalgiki na udaru,se vidi,da so volitve blizu.Hebala vas yuga in ta balkanska ciganija,ne vem,kaj vidite v tem sranju.
Dej pejt Ivančku podplate lizat.
Sklepas po sebi,druge razlage ni.Ce ti to odgovarja,pa ze.
Ta svetovljan lahko liže le Ivancku, ga jebejo strešice in še njegova podstreha.
Janci,neeeee.A ti se funkcioniras?Zivcki pa to?Glej:beri pocasi,da bos boljse razumel:napisem ze stotic:ocitno vseeno razumes,kar pisem In toliko si zabit,da ne dojames,da si psihicno tako labilen,da mi je velik uzitek,ko zacnes pribijat s sumniki.Pa se NAMERNO ti pisem brez sumnikov.Dobronameren nasvet,preden… ...prikaži več pristanes v Oolju:daj me na ignore.in....get a life...kako se ti sploh da ubadat s stresicami?Ce imas viska casa,kvackaj.Janci,ne mores ti brez mene😁
...v Polju...
ej, Ivanov pudelj ... Ne le, da spuščaš šumnike, še razmikov med ločili ne znaš delati. Se vidi, da si na socialki, pa imaš čas. Daj povej, a bi ti spet umlaute uvedel? A bi bil potem Lövebites? Kak cepc ...
A ti se imas za Toporisica?Cudno,da me tudi ti razumes brez sumnikov. Imam nekaj v mislih,pa se nikakor ne morem spustiti na tvoj nivo komunikacije in primitivnosti.Ne gre in ne gre.Na sreco.
Naravnost obozujem,ko zivckate ob mojih provokacijah.How low can you go???Borće Ćefursko😁.Socialka?Nisem ti.
Jaz tebe povsem razumem. Ampak glede primitivnosti in nivoja komunikacije - look who is talking now ... Pudelj
Torej obozujes pudlje.hmmmmmn